Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mielőtt lejárna a SIM-kártyám...

Mielőtt lejárna a SIM-kártyám érvényessége kapok értesítőt postán? (vagy miután lejárt? )

Figyelt kérdés

februárban vásároltam 1 SIM-kártyát, igazából semmi szükségem sincs már rá, azt mondták ott ha fél évig nem töltöm fel a kártyát, érvényességét veszíti..Ezzel semmi bajom se lenne, de kapok-e erről levelet postán?

(Jelenleg nem ott élek, ahová be voltam jelentve a kártya vásárlásakor, és kellemetlenségek elkerülése végett szeretném tudni)

előre is köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 12. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Postán nem fog jönni semmi, sms-t szoktak küldeni.
2014. júl. 12. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi, hogy ez, hogy nem jutott eszembe! (Y)
2014. júl. 12. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, csak egy sms-t küldenek, talán egy hónappal vagy egy héttel előre, de amúgy 1 év az érvényessége.
2014. júl. 12. 16:48
 4/4 A kérdező kommentje:
kösziszépen! fél évre emlékeztem
2014. júl. 12. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!