Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SÜRGŐS! :Hogyan tudnék lenyomo...

SÜRGŐS! :Hogyan tudnék lenyomozni egy mobilszámot?

Figyelt kérdés

Egy +3620as számról lenne szó, nagyon sürgős. kaptam egy smst, hogy "Szia****(a saját nevemmel)!Ma 6kor a centrumnál tali."

teljesen így van leírva. Namármost, név nincs, a szám a telefonomban sem található. A régi telefonomban is megnéztem, abban sem találom, és senki sem ismeri. Le lehet egyáltalán nyomozni??

Többszöri hívásra sem veszi fel, LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!

2010. márc. 15. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
18:32-esnek üzenem:a +3620-as egyáltalán nem 100 % hogy Pannonos.Utálom ha valaki okoskodik és nem is ért hozzá,meg ilyen biztosan állít hülyeséget!!!
2010. márc. 16. 19:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Tegnap kellett találkoznotok Kedves Kérdező!Tudsz valami azóta???
2010. márc. 16. 19:14
 13/15 A kérdező kommentje:

előszöris köszönöm mindenkinek, hogy segített :D

úgy néz ki, hogy most eltúloztam... (am csak azért, mert régebben volt egy igen csúnya eset, ami után 4szer cseréltem SIMet...:S)

egyik ismerősöm hívott egy megemlékezésre, csak nem az ő telefonjáról...

mégegyszer köszi mindenkinek :D

2010. márc. 19. 19:45
 14/15 anonim válasza:
Legyen egy ismerősöd bármelyik mobil szolgáltatónál.... és azt is megtudod, hol van :-)
2010. dec. 24. 16:15
 15/15 anonim válasza:
29%

Én tudod, hogy mit csináltam egyszer.

Ha van benned csak az 1 tizede mint egy ügynökben menni fog:

1.) Pontos helyszín és időpont kérése a személytől

2.) Írd meg, hogy milyen ruhába leszel

3.) Megkérdezed, hogy miről ismered fel

4.) Elmész a találkozóra

5.) Persze nem olyan ruhába amibe megírtad, és nem oda

hanem olyan helyre mész ahonnan jól látod vagy felismered(zöldséges, virágos, újságos)

6.) Lehet, hogy szükséged lesz olyan ember(ek)re akik szintén beépített "ügynökök" és segítenek elkapni. (persze nem bunyóra gondoltam)

NAGYON FONTOS!!!!!!!!!!

Amikor nézed az illetőt ne csinálj úgy mint aki nagyon keres valakit mert lehet, hogy észreveszi az ismeretlen alany (ember).

Próbálj meg úgy állni, hogy tükörbe vagy üvegajtóban lásd. (persze itt se bámuld)

Játssz színészt. Éld bele magad abba, hogy csak vásárolsz, ruhát nézel mint a többi ember. Esetleg magaddal vihetsz valakit barátnőt barátot mintha csak sétálgatnátok...stb

Fontos!!!!! ez is: ha leírod, hogy ő miről ismer fel soha ne valós adatokat adj meg:ha lány vagy mond azt hogy fiú vagy, vagy ha szőke a hajad, írd azt hogy barna. De ne túl ellentéteset írj. Figyelj oda, arra is hogy "hülye kis libának nézzen" aki mindent bevesz.

Sok sikert! :-) Ne izgulj menni fog!!!!

2011. ápr. 14. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!