Van itt olyan, aki 2 vagy 3 mobilszámot használ egyszerre? Ha igen, akkor miért? Ez amúgy ritka? Vagy gyakoribb, mint gondolnám?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 16:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem kettő nagyon sok embernek van, egy céges, egy saját. Ez egyáltalán nem irívó eset, tekintve, hogy a céges telefont sokszor nem engedik magánbeszélgetésekre használni, így kell egy saját is.
A három az már picit sok, nem is tudnám hová tenni, főleg nyári estéken... így még elférnek pont a melltartómban.... :))
2/5 anonim válasza:
Igen van.Én telefonos boltban dolgozom,az emberek nem nagyon szeretnek 2 mobilt hordani de van akinek nincs más választása.Nekem pl van egy számom amit mindenki ismer,qva jó tarifával,semmi pénzért le nem mondanám.Meg van egy másik amivel ingyen beszélek 2 barátnőmmel.
3/5 anonim válasza:
Nekem 2 van.Anyának már 3.Egy régi saját,amin ingyen beszél a tesómmal.Van egy céges és van egy előfizetéses is amin mindig van pénz ha kell :-).
4/5 anonim válasza:
Nekem 4 van.
1 magyarországi, 1 montenegrói, 2 hazai [szerbiai].
Értelemszerűen a magyarországit és a montengróit ritkán használom :D
5/5 anonim válasza:
2 számot használok, egyik bérletes, a másik nem. Azért használok kettőt, mert a nem bérletes az első számom, ezt ismeri mindenki. A másik azért van, mert azon mindig van perc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!