Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit vennétek Nokia N96-ot...

Mit vennétek Nokia N96-ot vagy Nokia E52-t?

Figyelt kérdés

nemtok választani az n96-nak alapból 16 gb a memóriája az E52-nek nem de lehet addig bővíteni

-az E52 aksija lassabban merül

-Az N96-nak jobb a kamerája

Ti melyiket választanátok???

Zene hallgatásra használnám leginkább

és melyik a hangosabb?

2010. márc. 15. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én szívem szerint az n96 ost választanám a képernyő mérete és a kamera miatt.Ráadásul az n96os teli van zenelejátszó gombokkal.
2010. márc. 15. 18:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem és köszönöm az n96-ról azt hallottam h lassú ez igaz?

a többiek véleményét is várom

2010. márc. 15. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát a nokia e52 600mhz s procija simán veri az n96 ét
2010. márc. 16. 15:19
 4/5 anonim válasza:

Hali

szerintem attól függ h (a telefonáláson kívül) mire szeretnéd használni a telefonod. az n96 multimédiában gazdag, jó kamera ngay képernyő média gombok (ah fent említették) az e52 viszont vmivel kisebb tudású főként ilyen manager stílust képviseli de az sem rossz telefon, mindenesetre én az n96ra szavaznék :D

2010. márc. 18. 01:53
 5/5 A kérdező kommentje:
14 éves vok szal nekem nem kell üzleti telefon:D assszem n96 megfelelő lenne igaz h gyorsan merül de hát ez van 3-4 napot csak kibír
2010. márc. 18. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!