Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 tulajdonosok...

Samsung Galaxy S6 tulajdonosok, vélemény?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy Galaxy S6-ot és szeretném a tulajdonosok véleményét meghallgatni azzal kapcsolatban, hogy mennyire tetszik nekik a telefon, miben rossz, miben jó. Kérek mindenkit, hogy ne az elfogultság beszéljen belőle hanem az őszinte véleménye! Főleg az érdekelne, hogy a szabad memóriából mennyire lehet gazdálkodni, tehát felteszel minden RAM zabáló progit(messenger, facebook, viber stb.) és úgy mennyire lassul a készülék. Illetve 155 ezerért megérné-e akkor már megvenni? Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 30. 15:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nem S6 van, hanem S4, de az ismerőseim között van S6 tulaj. Szerintük és szerintem is nagyon jó telefon, attól függetlenül, hogy idén a vízállóság és a microSD kimaradt. A tesóm S5-je egyébként vízálló de egyik nap megmosta és bepárásodott az előlapi kamera, úgyhogy nem ér olyan sokat a vízállóság, max esőben, meg a vásárlás után vagy 1 hétig. A microSD helyett meg ott a 32/64/128 GB. Na de mindegy, meg vannak elégedve vele, én is büszke tulaja vagyok az S4-nek, tesóm is az S5-nek, illetve az S6 tulajok is elégedettek. Szerintem bátran vedd meg, kiváló a kamera, csúcs a hardver, dizájn is bejövős (persze ez szubjektív), az akksi élettartam nem a legjobb, de kárpótlásul van a gyorstöltés és az ultratakarékos mód is. :-) 3GB RAM meg elég bőven. A 32 GB belső tárhely meg pláne, jó, hogy a Samsung leváltotta a 16 GB-ot. Akik meg szarozzák az S6-ot, vagy magát a Samsungot, azért teszik, mert elfogultak, vagy mert rossz tapasztalatuk volt egy korábbi alsókategóriás Samsunggal.
2015. okt. 10. 20:24
 2/4 anonim válasza:

Nekem is S6-om és imádom :)

Olyan voltam mint te,én S5-ről váltottam és nagyon izgatott voltam illetve alig vártam,hogy meglegyen.

Amióta megvan alig tudom letenni :D

Kiváló a Ram használat és tökéletesen elférek a 32-es tárhellyel.

Gyönyörű a rendszer és fantasztikus képeket csinál a kamera.

Csak javasolni tudom a megvételét.

2015. okt. 30. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsó, sima vagy edge?:)
2015. okt. 31. 11:44
 4/4 anonim válasza:
Nekem is s6 van 1,5 hónapja.Nagyon szeretem,a képek meseszépek amiket csinál.Sokat használom,de nekem nem merül gyorsan,ráadásul piszok gyors a töltője.Sok alkalmazást futtatok rajta ,de még mindig van üres hely.
2015. dec. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!