Ha a samsung galaxy s4-em lecserélem iphone 5s-re akkor mit fogok belölle hiányolni? (iphone tulajdonosok)
S4-em tönkre ment és a boltba felajánlották hogy adnak helyette más telefont. Hoztak sima 5öt de mivel tul kopott volt mondtam legyen egy 5s hátha jobb állapotu lesz. Mit fogok az 5s-böl hiányolni ha elcserélem? Nagysághoz mennyire fogok hozzászokni? S4 után.
vagy más alkalmazások és játékok? Golndolom a gyorsasággal gondolom baj nincs az iphone-val. A "szar az s5 válassz másikat" válaszokkal kíméljetek. Köszi
lehetőleg olyan irjon akinek volt már 5s-e vagy hasonló helyzetben aki volt már.
hiányozni fog a sok akadás, a befagyó alkalmazások, a sok hülye hibaüzenet, a másolgatás az sd kártyára, az elvesző sms-ek, memóriatakarítás fél óránként, hogy aztán semmivel se legyen gyorsabb, stb.
nem lesz könnyű
Köszi a válaszokat úgy tünik vannak még normális válaszolók :)
nektek volt már olyan hogy 5 colos telefonról váltani sokkal kissebre?
Én anno Nexus 4-ről váltottam vissza ideiglenesen iPhone 4-re, részben N4 mérete miatt. Ennek ellenére, iPhone kijelzője elsőre picinek tűnt, de 1-2 nap alatt hozzászoktam.
Hogy mi hiányozhat, az csak rajtad múlik, és hogy mire használtad. Így, iOS8-ra kevés olyan dolog maradt, ahol lényeges lemaradásban lenne az Apple-platform (widgetek, külső billentyűzetek, jobb interakció az alkalmazások között ezzel jött el). Persze ha szereted cserélgetni a launchert, elvárásod, hogy minden külső szoftver használata nélkül pakolhass fel PC-ről fájlokat a telefonra, vagy tényleg, Bluetoothon cserélsz ma is fájlt, lehet, hogy csalódni fogsz magában a rendszerben.
Persze ha szeretsz bütykölni, és nem visel meg, ha nem feltétlenül a legmodernebb iOS fut az eszközödön, ott lehet a Jailbreak is, mint lehetőség...
S4-ről váltottam sima, 5-re, nem bántam meg.
Egyedül a kijelző mérete az ami hiányzik, de összességében sokkal jobban szeretem.
Szia!
Samsumg Galaxy Core Douról válottam iPhone 4Sre én sem bántam meg! ;)
Szerintem a kijelző méretet lesz a legnehezebb megszokni. Nekem most egy 5"-os telóm van. Ehhez képest a régit kézbe venni kb szörnyű, mert nagyon kicsi hozzá képest. Az 3.7"-os volt.
Az igaz, hogy a kisebbet könnyebb volt használni. Viszont nem annyival, mint amennyivel jobban zavarna, hogy kisebb.
Én sem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb a nagyobb kijelző. Korábban én is ellene voltam, de megtetszett egy telefon és mindenképp olyat akartam. Először kicsit féltem a nagy mérettől, viszont mára már megszoktam és a kicsi lenne szokatlan és kifejezetten rossz a mérete miatt.
Köszi a válaszokat :)
Most egy másik s4-et kaptam. Most ezt egy ideig használom és majd valamire lecserélem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!