A telefon minősége függ attól, hogy hol veszem?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy lg g4-et.
A neten láttam 135k-ért, és nem tudom, ha itt veszem-e, akkor ugyanaz a minősèg, mint pl.: a telenornál(200k-ért)
Van valami különbség?
2015. szept. 28. 15:29
1/6 anonim válasza:
Ha eredeti és a dobozban van GYÁRTÓI garancia akkor bátran veheted az olcsóbbat, nem rosszabb semmivel, ugyanaz
2/6 anonim válasza:
nem, attól nem függ.
ha bontatlan a gyári doboz, akkor vedd meg 135 ért..
hogy mi a különbség? a haszon.
3/6 anonim válasza:
Hiába olcsóbb, megbízható webáruházból véve nem kockáztatsz! Például ÚjMobilok, Mobilkereskedés, Mobilbirodalom, Mobilvarázs, Turbado, XXL GSM - ezek például a legjobbak, de viszonylag a legolcsóbbak is, viszont GSM Vonal és GSM Home - ezeket messziről kerüld el!
Például a Moilkereskedésben ráadásul gyári garanciával kapod, XXL GSM-ből pedig csak bolti ugyan, de 3 év garanciával!
4/6 A kérdező kommentje:
időközben a galaxy s6 jobban bejön, tudtok olyat boltot (az elöbb felsoroltak közül) ami megbízható és jó?
2015. dec. 5. 14:56
5/6 anonim válasza:
ÚjMobilok - ott tudod rendesen megvenni minden gyári tartozékkal és magyar nyelvű menüvel a legolcsóbban, ezt tudom ajánlani.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2015. dec. 6. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!