Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek Samsung...

Mi a véleményetek Samsung Galaxy Pocket Neo mobiltelefonról? Milyen a minősége? Főként azoknak a válaszát várom, akiknek ilyen telefonnal rendelkeznek.

Figyelt kérdés

2014. ápr. 3. 14:50
 1/3 anonim ***** válasza:

pici a kijelzője ahhoz hogy érintőképernyőt használni tudd normálisan

a memóriája kevés, emaitt egy idő után úgy belassul hogy nem tudod használni, pedig alapból se gyors

minden másban szuper

2014. ápr. 3. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Ótvar,pixeles kijelző.Még 15 cm-ről is szabad szemmel látni a pixeleket.Mintha nem lenne "egységes" a kép.Minősége a lehető leggagyibb műanyag.Ez még csak hagyján de ha kicsit erősebben fogod recseg,ropog,deformálódik.Hacsak nem vagy 40kg-os 150cm-es nő,pici kezekkel akkor a kijelzőjén kínszenvedés bármit is csinálni.Hardvere harmatgyenge.Alig fut rajta valami az is laggolva,akadozva.
2014. ápr. 3. 19:05
 3/3 anonim válasza:
Nekem is pocket neom van..LEGROSSZABB TELEFON A VILÁGON!!!! Folyton lefagy,egyszer véletlen leejtettem a PADLÓRA,és megrepedt a hátlapja. A kijelzőjén véletlen végighúztam a műkörmöm,és megkarcolódott:) Messenger van nekem rajta meg Viber,de iszonyat lassú. Videókat nekem nem játssza le.Nem ajánlom senkinek ezt a telefont,kicsit több pénzért használtan jobbakat lehet kapni.
2014. máj. 29. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!