Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Nokia X6-ról?

Mi a véleményetek a Nokia X6-ról?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
n97-qwerty billentyuzet-Memória kártya olvasó =nokia x6
2010. márc. 14. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Vki bovebben?
2010. márc. 16. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Komolyan csak ennyi,egy qwerty nélküli n97,csak jobb soft var rajta,és kihangositva jól szól
2010. márc. 17. 14:43
 4/7 A kérdező kommentje:
ok, koszike!
2010. márc. 17. 15:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja és még vmi!

Tényleg olyan bazi nagy fülhallgatót kapok hozzá?

2010. márc. 17. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Agybadugos minőségi van hozzá,igenjol szol,
2010. márc. 17. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Még nem volt a kezemben de annyire megtetszett ez a telefon még soha sem tetszett így egyik telefonse pedig Sonys vagyok de ez nagyon tetszik. Egy viszont nagyon nem tetszik az ára de az nagyon nem :D Meg hogy a Comes with Music még Magyarországon nem elérhető. a Másik viszont hogy nem bővíthető mint a az iphone van 16GB meg 32GB na ugyan ez van ittis. De szerintem minden jó a telefonnal sokan szídják az anyagát mert ilyen nagyon vékony plasztikból van a hátlapja, de nem tudom mi ezzel a baj én kifejezetten ezt szeretem a W910i is ilyen van lehet hajtokatni és nem törik:) Mindent összegezve nekem nagyon tetszik és a mellékelt füles ne tudd meg hogy szól ( azt mondják nagyon brutál) meg eleve a telefon hangszórója is nagyon szépen tisztán és hangosan szól.
2010. ápr. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!