Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Székesfehérváron miért csapniv...

Székesfehérváron miért csapnivaló a Telekom mobilnete?

Figyelt kérdés
Sokszor elmegy a 4G, és a 3G is akadozik, lassú. Máskor meg EDGE-n is egész normális sebesség van.

2015. szept. 25. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
nem csak ott...nekem még 50 megás letöltési sebességnél sosem ment feljebb, ahol volt LTE, de van, amikor 10 sincs...
2015. szept. 25. 10:09
 2/3 A kérdező kommentje:
pesten nincs vele gond
2015. szept. 26. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
ott valóban. tegnap néztem, ott hozta a 95/30 megát. de például szegeden 25/2 körül volt...vicc, ráadásul nem tudom, te tapasztaltad-e, de nálam például ha simán csak EDGE van, akkor nem is megy szinte semmi...facebook alkalmazás is annyit ír, hogy nincs kapcsolat, és böngészőben sem tölt be semmit...régen még tudtam netezni, bár lassan. undorító azért az, hogy arra nem képesek, hogy normálisan legyen 3G/4G lefedettség, de 2G-n meg már nem is megy semmi...
2015. szept. 27. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!