Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy a5 Telekom. Mi...

Samsung galaxy a5 Telekom. Mi lesz ha letiltják? Többi lent.

Figyelt kérdés
Vettem használtan egy Samsung galaxy a5 tmobilos telefont használtan. Gyári android van rajta. Nem piszkaltak bele. Attól félek hogy esetleg letiltják valamiért. Hogyan lehet ellene védekezni? Vagy ha megtörténik a baj mit lehet tenni? Egyáltalán létezik ilyen letiltas? Vagy csak mende-monda?

2015. szept. 21. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha rendbe van miért tiltanák le? LOPOTT???
2015. szept. 21. 21:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Doboza megvan szóval aligha lopott. Csak pl ha elofizus és nem fizetik a számlát ilyesmire gondolok.
2015. szept. 21. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor letilthatják és nincs mit tenned. Egyszerűen végig nézed majd hogy van egy papírnehezéked.
2015. szept. 21. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Hogy hogy mi lesz? Letíltják a hálózatról, aztán macskát dobálni még jó lesz
2015. szept. 21. 22:24
 5/10 Agent J válasza:
Úgy tudom mindenre van megoldás csak keresni kell. :D Sokan az IMEI-szám-ot próbálják valahogy átírni, mert állítólag azon keresztül tiltják a telcsit. De vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
2015. szept. 23. 11:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, de elég gyanús ez a kérdés. Ha előfizus, akkor az előző tulajnak kell befizetnie nem neked, téged békén hagynak. Akkor van esély a letiltásra, ha lopott a telefon
2015. szept. 23. 11:52
 7/10 Agent J válasza:
Egyébként mostanság úgy van, hogy nem nagyon vesznek már le olyan telót, ami előfizetés gyanús, mert hosszútávon nekik se éri meg a dolog.
2015. szept. 23. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
IMEI változtatást a törvény bünteti. Semmiképp nem ajánlom.
2015. szept. 23. 22:02
 9/10 Agent J válasza:
Én sem ajánlom, csak mondtam, hogy mások mit csinálni. :DDDD
2015. szept. 23. 23:20
 10/10 Agent J válasza:
szoktak*
2015. szept. 23. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!