Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudnék 20-40 percig...

Mit tudnék 20-40 percig csinálni mobilomon?

Figyelt kérdés

Lehetőleg valami olyat, amihez nem kell hang, mert suliban órán kéne valamit csinálni.

Nem játékra gondolok, mert az túl feltűnő, hogy két kézzel nyomogatom, szóval nem tudom mi lenne jó nekem.

Vagy esetleg ha nem mobilon, hanem psp-n nézni bármit.

2010. márc. 13. 21:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Dugjátok a popótokba és a barátaiddal csörgessétek felváltva egymást. Hamar elrepül az idő és biológiát is tanultok. :-)
2010. márc. 14. 09:38
 12/12 A kérdező kommentje:

22:27, 22:28

Nem hiszem, hogy bármikor is megbánnám, hogy nem fogom tudni egy szobor nevét.

Meg még aki meg is tanulja, az is el fogja felejteni.

Az ilyen "alap dolgokat" persze tudom, Willendorfi Vénusz és társai, a többinek még ha meg is jegyezném a nevét másnapra elfelejteném.

És itt tanulni sem lehet, mert a tanár csak beszél hülyeségeket, és kivetíti a képet, de még csak írni sem kell, és dolgozat is csak 1x lesz, amit már 4-esre meg is írtam.

Tehát ezt a tantárgyat hanyagolom, összes többin figyelni szoktam.

És az a Mr. Bean-es ötlet nagyon tetszett.

Vannak még hasonló sorozatok/filmek?

Feliratosakat nem akarok, mert akkor a felirat a fél képernyőt eltakarja, ezért is kéne hasonló "némafilmek".

2010. márc. 14. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!