Hát szépen vagyunk... Az órán figyelni kell, nem mobilozni. És még csudálkozik valaki Magyarország helyzetén.
2010. márc. 13. 22:01
2/12 anonim válasza:
inkább figyelj a tanárra. nem elég h itthon is gépezel meg játszol, még órán sem akarsz figyelni? pff
2010. márc. 13. 22:18
3/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ilyen válaszok lesznek.
Művészettörténet óráról van szó.
Ez bárki szerint is fontos tantárgy?
Esetleg bizonyítványomat ne szkenneljem be, és ha meglátod, hogy normális tantárgyakból jó jegyeim vannak akkor esetleg normális válaszokat is kapok?
Meg a másik, hogy még ha valaki szerint fontos is lenne ez a tantárgy: a tanár is hülye, nem tud magyarázni, össze vissza beszél.
Most már ennyi elég, vagy még írjak ezt-azt?
2010. márc. 13. 22:22
4/12 anonim válasza:
Nem a tárgy a fontos hanem hogy utána felvegyenek normális iskolába, ne szakmunkásba. Ha szar tárgy is, ha meg kell tanulni akkor szereted ha tetszik ha nem.
2010. márc. 13. 22:27
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, milyen mobilod van, de ha van rajta elég hely akkor tömörített filmeket (smartmovieval tömörítheted) nézhetsz és akár hallgathatsz fülhallgatón keresztül. Ha nincs fülhallgatód, akkor tegyél rá olyan filmet ami feliratos, vagy amihez nem kell hang (pl Mr.Bean). Tedd bele a tolltartódba, fordítsd magad felé és nézheted is;)
2010. márc. 13. 22:28
6/12 anonim válasza:
Akkor verd ki...
7/12 anonim válasza:
Sztem, érdemes lenne odafigyelned ,mert érdekes dolgokat megtudhatsz , és 5 év múlva bánod ,h nem figyeltél oda , olyan műveltségi dolgok maradnak ki ,h égni fog a pofád... illik tudni mi a gótikus stílus stb...
8/12 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok.. én általában tanulni szoktam ilyenkor. De természetesen mindig pót példánnyal, ha a tanár elveszi ne legyen gondom. Még ha közvetetten nincs is mit, de jó ha átnézem.. amúgy aludni se rossz ha hátul ülsz.
Ezek az órák tök hülyeség, hogy vannak, nem egyszer ilyenek miatt van 7 órám a 6 helyett :S
2010. márc. 13. 22:30
9/12 anonim válasza:
az a Mr. Beanos ötlet tetszett! rakok fel részeket az ipodomra, és nézem németen... ezer kösz a válaszolónak :D És mielőtt jönne a kritika 5ös tanuló vagyok, csak a német tanár szar.
2010. márc. 13. 22:43
10/12 anonim válasza:
nekem a dupla irodalom óra a halál unalom (főleg mikor egész órán olvasunk). otthon persze megtanulom, de órán azért jó honfoglalózni a telón, vagy a padtársal torpedózni rejtvényt fejteni:) 17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!