A Blackview Omega Pro 4G teefon jó?
Szerintem NE vegyél!
Erről a márkáról (ha lehet annak nevezni) mág életemben nem hallottam
neten se sokmindent találsz hozzá
Ha valami baja lesz, semmi SUPPORT, semmi házilagos frissítés semmi egyéb
És ki tudja, hogy ezeken miféle fajta ROM van, nem-e szarik be két alkalmazás telepítése után.....
Nem néztem az árát, de nézz körül, hogy amennyit szánsz rá, abban a kategóriában milyenek vannak
Esetleg párezerrel többet is nézz, hátha találsz valami jót, amire még gyűjthetsz egy keveset, annél jobban jársz a végén :)
De inkább lyat szerezz be aminek van egy kis neve, illetve netes fórumokon is találsz róla infót
Pl ha guglizol, és alig találsz valamit, az már kerülendő
Ha guglizol de csak olyanokat találsz, hogy ilyen-olyan gond van vele, azt is kerüld
Ha guglizol és találsz hivatalos leírást, esetleg ROM-okat, gyári állításról infót, van magyar SUPPORT, stb akkor érdemesebb megvenni még ha picit drágább is
amit én kerülök:
ATAB, AKAI, UTOK és társai, nóném valamik, egyre több van belőlük
Jót és rosszat egyaránt hallottam a Wayteq és a MyAudio - ról, bár pont egy MyAudio volt ami haveromnak végleg betojt, a szervizes ia azt mondta rá KUKA XDD
Vannak márkásabbak, van tapasztalatom is (maszekként szoktak hívni "megnézni" ezért van kevéske tapasztalat)
SONY: Drágák, nem sok típust ismerek, de azok nem rosszak
SAMSUNG: Nem rossz, de a TouchWiz-es androidot ritka fos mód optimalizálják, de egy Cyanogen vagy egy STOCK android gyorsan megy rajta
HUAWEI: Változó, jó tapasztalataim vannak a gyártóval telefon téren, bár az olcsóbb dolgaik nem a legjobbak (de melyik olcsó tép szélsebesen) és ismerteb a neve, van SUPPORT-juk is Magyarországon
LG: Tabjuk nemtom, hogy van-e telefon és műszaki oldalról kerülöm, mert edig szinte minden LG-vel bajom volt
A többit nem ismerem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!