Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jó az iPhone?

Miért jó az iPhone?

Figyelt kérdés
Csak divat vagy tényleg jó? Mert az adatai alapján egy fele áru telefon sokkal jobb.

2015. szept. 18. 16:46
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%

Én azért vagyok vele elégedett, mert mindkét kamerája nagyon jó minőségű, nem fagy le, nincs vele gond, jó a fogása, könnyen kezelhető.

Ettől függetlenül meglehet, hogy olcsóbbért is lehet kapni hasonlóan jó telefonokat, én ennek a lehetőségét sem zárom ki, de az iPhone is nagyon jó, persze, nem kis pénz egy ilyen, de szerintem nyújt annyit, hogy megéri megvenni.

2015. szept. 18. 16:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy jó nem is mondom hogy rossz de szerintem nagyon drága.
2015. szept. 18. 16:52
 3/13 anonim ***** válasza:
54%

Az ár/érték aránya nem jó,ami miatt mégis drága az Apple hülyesége és a vásárlói sznob faktor,ha valakinél ez van az jelzi,hogy az illető pénzes.

Pedig egy MB toll vagy STD öngyújtó messze magasabb presztízs értékkel bír.

2015. szept. 18. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéri az árát, mert nem 2 év után kell lecserélni mint a többi telefont, mert lefagynak hanem az iPhone 4,5,6 évig is jó anélkül hogy egyszer is lefagyna. Ami nagyon jó az apple készülékekben, hogy nagyon könnyű őket kezelni.
2015. szept. 18. 17:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Oké de viszont egy normális androidos vagy windows-os telefon is jó 4-5 évig ha nem rontod el sok hülyeséggel meg ha kis is bárja sokáig akkor meg már nem lesz menő és a legújabbat kell majd megvenni.
2015. szept. 18. 17:04
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

3: Iphone meg a presztízs? Ugyan hagyjuk már. Amikor már havi 10-20000 Ft-os részletekre meglehet venni egy telefont, akkor már rég nem beszélhetünk presztízsértékről.

Tudom, hogy te sem ezt írtad, nem is ezt mondom:)

Tudod mikor volt presztízs még a mobiltelefon? Úgy a 90-es évek eleje, közepe felé (még a hívott fél is fizetett, nem csak a hívó!!).

Amikor még ha egy étteremben megszólalt az asztalra kitett féltéglányi nokia, akkor mindenki téged nézett.

Ma már ugyanehhez a feelinghez egy 10+ milliós autó kell.

2015. szept. 18. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
nekem lassan 3 éves lesz a lumiám, tesómnak szarakodika 4s..nincs 1 éves neki!
2015. szept. 18. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
5: Hát nem tudom, egy ismerősömnek még nincs 2 éves a Sony Z2-ese, de már fagy, meg belassul. Ja, és csak a gyári cuccok vannak rajta, nem töltött le semmit.
2015. szept. 18. 17:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7: Ha nincs 1 éves a 4S és szarakodik, akkor vissza kell vinni, mert gyárihibás és valószínűleg ki fogják cserélni.

Nem tudom, nekem lassan 5 éves lesz a sima 4-esem, és ugyanúgy működik, mint első nap.

2015. szept. 18. 17:21
 10/13 A kérdező kommentje:
8-as Ha gyári állapotba visszaállítja semmi baja nem lesz.
2015. szept. 18. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!