Miért jó az iPhone?
Én azért vagyok vele elégedett, mert mindkét kamerája nagyon jó minőségű, nem fagy le, nincs vele gond, jó a fogása, könnyen kezelhető.
Ettől függetlenül meglehet, hogy olcsóbbért is lehet kapni hasonlóan jó telefonokat, én ennek a lehetőségét sem zárom ki, de az iPhone is nagyon jó, persze, nem kis pénz egy ilyen, de szerintem nyújt annyit, hogy megéri megvenni.
Az ár/érték aránya nem jó,ami miatt mégis drága az Apple hülyesége és a vásárlói sznob faktor,ha valakinél ez van az jelzi,hogy az illető pénzes.
Pedig egy MB toll vagy STD öngyújtó messze magasabb presztízs értékkel bír.
3: Iphone meg a presztízs? Ugyan hagyjuk már. Amikor már havi 10-20000 Ft-os részletekre meglehet venni egy telefont, akkor már rég nem beszélhetünk presztízsértékről.
Tudom, hogy te sem ezt írtad, nem is ezt mondom:)
Tudod mikor volt presztízs még a mobiltelefon? Úgy a 90-es évek eleje, közepe felé (még a hívott fél is fizetett, nem csak a hívó!!).
Amikor még ha egy étteremben megszólalt az asztalra kitett féltéglányi nokia, akkor mindenki téged nézett.
Ma már ugyanehhez a feelinghez egy 10+ milliós autó kell.
7: Ha nincs 1 éves a 4S és szarakodik, akkor vissza kell vinni, mert gyárihibás és valószínűleg ki fogják cserélni.
Nem tudom, nekem lassan 5 éves lesz a sima 4-esem, és ugyanúgy működik, mint első nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!