Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy s5 vagy iphone 5s?

Galaxy s5 vagy iphone 5s?

Figyelt kérdés
Indokolni is kernem a valaszt:)

2015. szept. 18. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Attól függ mennyi időre kell :)

Ha az androidot választod azzal garantáltan nem lesz gondod 3-5 évig és olcsóbb is kicsivel

Viszont ha a minőségre mész akkor Iphone-t veszel viszont ezt 1-2 évente cserélni nem árt... Főleg az 5s ami már szinte most elavultnak számít és még a iPhone 4 is lekörözi (szánalmas)

Mindenesetre is ha van pénzed akkor Almát kell cserélgetni gyakran ha kevesebb akkor a kis robot a neked való :)

2015. szept. 18. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
5s
2015. szept. 18. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

"Ha az androidot választod azzal garantáltan nem lesz gondod 3-5 évig"

ez jó volt :DDDD főleg, hogy a legtöbb androidos telefon max 2 évig kap frissitéseket, az iphone meg 4-5 évig.

2015. szept. 18. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

"az iphone meg 4-5 évig."

Hát nem tudom Te hogy vagy vele de én kénytelen voltam a 4et is és az 5s-t is egy másfél év után kidobni a kukába mert belassul és használhatatlan lesz...Egyenlőre a 6ról nem tudok rosszat mondani, de nem bízok benne hogy ez sokáig így marad...

Kettő meg attól hogy nem adnak ki frissítést még jó a készülék, addig nyomják rá a frissítést ameddig a készülék gyorsan és hibátlanul tud dolgozni vele, az iPhonnál meg rányomnak minden kis update csomagot amit szépen már nem bír a telefon

2015. szept. 18. 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Bár egyik se éri meg az árát, de azért arányában a Samsung jóval közelebb áll a reális értékhez!
2015. szept. 18. 19:12
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem alma legyen mert az android 2 év után lelassul és kibírhatatlan lesz de az iPhone 4-5 évig bírja.
2015. szept. 19. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!