Mit gondoltok a gsm vonalról?
Nem tudom, hogy használtak-e a telefonok, amiket árulnak, de hogy rosszak lennének (műszakilag), az kizárt, hiszen eleve ők is garanciával árulják, típusbelileg szintén nem, hiszen mindenféle okostelefont árulnak, főként a legnagyobb márkákat!
Viszont maga az oldal tényleg nagyon rossz, nem is értem, hogy kaphatott "megbízható bolt" minősítést! Nem gyári csomagban kapható tőlük telefon, hanem csak valami fóliába csomagolva, és persze abból is hiányoznak a gyári tartozékok, csak a hálózati töltőt adják hozzá! Ráadásul nem tudom, hogy csak beállítás kérdése-e, de a magyar menüs telefonokért plusz pénzt kérnek, alapcsomag nincs hozzájuk a leírás szerint.
Itt gyakorin meg olyat is olvastam, hogy mindezek mellett áfát sem fizet az oldal, ami miatt a NAV is már nyomozott utánuk!
Akárhogy is, de messziről kerüld el ezt az oldalt, illetve jótanácsként, a GSM Home szintén ugyanilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!