Kistigris99 kérdése:
Mit gondoltok a Sony Xperia Z5-ről?
Figyelt kérdés
Van értelme egy mobilba 4K-s kijelzőt rakni?2015. szept. 3. 16:35
1/2 anonim válasza:
3 darab merülőforraló, aminek hamar gond lesz a vízállóságával. A Premiumba meg szerintem parasztvakítás a 4K.
2/2 anonim válasza:
ugyan az mint a z3+, más dizajnnal meg 4k kijelzővel,+erősebb aksi amit a kijelző ugyis elfogyaszt ugyh. semmi plusz, de a snapdragon 810 es valahogy nem vált be a sonynak nagyon melegednek pedig azt igérték, hogy ez nem fog, mivel elég alacsonyabbra taktolni a nagyobb teljesitmény eléréséhez a 64 bites procit,
szerintem a 4k kijelző felesleges aksifaló drágitó, a SD810 melegitőtest, ennyi pénzt meg szerintem nem ér meg,
most Z1 esem van de nézegetem a Z3 -ast (Z3+ vártam mint a megváltót de jót nem olvastam róla és amikor megláttam az árát hát akkor meg hanyatestem tőle)
de kiváncsi vagyok, a reakciókra, minden elválik, meglátjuk, hogy mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!