Elég 1GB havi adatforgalom erre?
Figyelt kérdés
Szeretnék mobilinternetre előfizetni és vacilálok,hogy elég lenne-e egy hónapra 1GB adatforgalom.Videókat nem néznék,letölteni se töltenék le,mivel ezek jobban fogyasztják,meg nem is ezért kell..Csak mondjuk néha így unaloműzőnek,ha épp vagyok valahol és nincs mit csinálni irogatni messengeren,viberen,megnézni a face-t,askot,max még instagramot,illetve kisebb,ritkább böngészések a neten.Szerintetek ezekre elég lenne az 1GB ezekre?#internet #mobil #mobiltelefon #Android #adatforgalom #GB #mobilinternet #okostelefon #net #mobilnet
2015. szept. 13. 17:26
1/3 anonim válasza:
Elég. Még lehet fél is. Leméred és megtudod.
2/3 anonim válasza:
1gb adatmennyiség pontosan 1024 mb. Én ugyan ezt csinálom vele amit te leírtál, nekem nem elég. Próbáld ki es megtudod.
3/3 anonim válasza:
Van olyan díjcsomag, hogy korlátlan böngészés.
Az kelé neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!