A lányom vibert használ. Mostanában nagyon "elkallódott". Szeretném ellenőrizni a viber üzeneteit, esetleg hívásait. Lehetséges ez valahogy? Esetleg ha le töltöm a gépre is az alkalmazást, megjelenik az üzenet váltása?
hello
én is apuka vagyok, az ilyen 12 évesekre ne hallgass, dübörög bennük a naívság
ellenőrizni kell milyen hatások érik, nyugodtan olvasd el az üzeneteit amíg alszik, csak legyél megértő, ne ugorj mindenre, inkább csak figyeld
olyan app nincs iphonera amivel logolni tudsz mindent, esetleg ha JB-eled, akkor van, de vannak azért elég jó szülői felügyelet eszközök meg appok, pl ami folyamatosan mutatja hol a gyerek
a túl nagy szabadság sok probléma forrása lehet, a szülő egyik szeme legyen mindig a gyereken és ne engedjen a közelébe olyat aki rossz hatással lehet rá, ez régen is így volt
adatforgalmat monitorozni...persze :D te is biztosan egész nap a gép előtt ülsz, és figyeled...nem lennék a gyereked.
én nem 12 éves vagyok, hanem 20...de nyugodtan bátorítsd a kérdezőt arra, hogy a kamasz gyereke után kémkedjen.
csak ha majd kiderül, mert tegyük fel, valamennyivel jártasabb a dolgokban, mint a szülő, akkor nem kell csodálkozni, hogy még gázabb lesz a helyzet.
nálunk anyum csinálta azt, hogy mikor nem voltam itthon, túrkált a szobámban állandó jelleggel...észrevettem, megkértem rá, hogy ne tegye, úgysem talált semmit...ő azért is. most zárom a szobámat, és neki nincs kulcsa....én szerintem elégszer megkértem, ráadásul egy 20 évesnek ez még gázabb dolog, de ettől függetlenül egy 15 évesnek is ugyanúgy jár a magánszféra.
a gyereknek kéne megnyílni, és megbízni a szülőben...ezt kellene inkább újjá építeni, ha jelenleg baj van ezzel.
Amikor tudsz (ha tudsz) fogd a telóját Viber- beállítások- üzenetnapló küldése emailcímre- elküldöd magadnak.
Vagy simán vedd el a telóját. Anya vagy megteheted. Én meg tinilány és ha anya ilyet csinálna tuti dühös lennék rá, de én nem vagyok elkallódott, ha az lennék megérteném. Jó, ez a bekezdés kissé hülyeség lett. :D
Mást nem hinném, higy tudsz a laptopos megoldáson kívül…
Sok sikert! :)
Hasonlo modszer Whatsapp-re????
Tudom, hogy nem a legjobb megoldas, de en is egy aggodo szulo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!