A lányom vibert használ. Mostanában nagyon "elkallódott". Szeretném ellenőrizni a viber üzeneteit, esetleg hívásait. Lehetséges ez valahogy? Esetleg ha le töltöm a gépre is az alkalmazást, megjelenik az üzenet váltása?
Igen ha letöltöd gépre akkor látod ha az ő számával regisztrálod. Ehhez mondjuk nem árt tudni hogy az ő telefonjára fog megérkezni az aktiváló kód, ugyanis ott is aktiválni kell.
De egyrészt ha törli a levelezést az gépen is törlődik. Másrészt ha elkallódik és rájön hogy a magán szférájában vájkálsz akkor csak rosszabb lesz a helyzet.
Úgy nem nem fog sikerülni.
De most ezt sajnos sehogy nem tudod meg nézni.
De gondolom nem viszi a telefonyát magával fürdeni wc re.
Mikor nincs nála feloldod és elolvasgatod.
Szóval gépen is törlődik. De kár! Ez volt az egyetlen mentőötletem. 😔
Esetleg nem lehet úgy beállítani hogy naplózza a beszelgeteseket?
Szerintem csináld azt amit írtam amikor nincs nála elolvasod.
Szerintem nem teszel ezzel rosszat még ha kiderül is mi lesz mit fog csinálni hisztizik pár napig.
Vagy majd az lessz a jobb ha valami idióta tróger beleviszi minden szarba....
attól függ, hogy tényleg van-e valami mögötte, vagy csak szimplán van valami saját személyes gondja.
pont tegnap volt egy hasonló kérdés, csak a másik oldalról, miszerint észrevette a lány, hogy mikor "aludt" az anyja a facebook beszélgetéseit nézegette a telefonján.
szerintem sem szerencsés csak úgy kémkedni. persze jó lenne tudni, hány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!