Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol kell beállítani, hogy ne...

Hol kell beállítani, hogy ne legyen rejtett a számom?

Figyelt kérdés
Samsung Divám van.
2010. márc. 12. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Bemész a szolgáltatóhoz és megkéred őket, hogy kapcsolják ki ezt a funkciót, öt perc az egész, de nem a telefonon kell beállítani.
2010. márc. 12. 16:32
 2/7 A kérdező kommentje:

A fenébe xD

Köszi.. :) :(

2010. márc. 12. 17:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá akkor minek válaszolsz???!!! a telefonon tudod beállítani. Beállítások > Hívás beállítások
2010. márc. 12. 19:22
 4/7 anonim válasza:
58%

nekem Samsung s5230am van...de belsö dolgaiban nem sokban tér el a divától

ha pannonos v. vodás vagy (amit kétlek mert ott még nem láttam divát...bár lehet)akkor ugy kell ahogy a 2. válaszoló mondta...

ha t-mobilos ahogy én akkor bemész a t-mobilba és bekapcsolják a szolgáltatást,de fizetni kell érte sajnos minden hónapban h. mutassa

és télleg..mert énis régen v.tam(3-4év) t-mobilos...engem is meglepett h. már ezért is fizetni kell,napokig idegeskedtem h. mi a fenéért nem mutatja xD

2010. ápr. 1. 19:59
 5/7 A kérdező kommentje:
már megtaláltam. :) köszi
2010. ápr. 1. 21:18
 6/7 anonim válasza:
Hol találtad meg? Ugyanez a gondom...
2010. aug. 6. 23:00
 7/7 A kérdező kommentje:
beállítások -> alkalmazás beállítások -> hívás -> összes hívás -> saját számot megjelenít. :))
2010. aug. 7. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!