Samsung S5230-am van. Ha egy szám zaklat és tiltólistára veszem akkor nem tud elérni? És a rejtett számú hívásokat hogy lehet elutasítani (m. Mint beállítani azt a funkciót hogy automatikusan utasítsa el őket)?
köszi
amugy rájöttem nagy nehezen...
addig piszkáltam a telót mig meg nem találtam :)
le lehet az ismeretlen számot is hálisten
Menü-->Beállítások-->Alkalmazás Beállítások-->Hívás-->Összes Hívás-->Automatikus Elutasítás-->Be (és a listához hozzáadod a számokat,és he kell bejelölöd az ismeretlent is)
Egyébként ez annyit tesz h. a másik fél egy csengést hall ,és mintha leraknád.Hívni sajna még tud.Remélem hasznodra válik :)
Sziasztok !
Galaxy ace-n hogyan tudom beállitani, én nem találom meg :S
Androidon a Root Call Blocker Pro program képes mindenre. SMS-t is tud tiltani, de a jó benne, hogy van időzítő funkció. Ez alapján én az ügyfelek hívását tiltom este 8 és reggel 8 között, valamint a telefonkönyvemben nem szereplő számokat. Reggel 8-tól este 8-ig bárki elérhet, aki nem rejtett számról hív (persze telószámokat is lehet tiltani egyesével beállítva).
Van white és black list opció. Azaz csak az hívhat, aki a listában van, vagy csak az, aki nincs benne. Ez is hasznos.
Tilthatod a Vodafonos tolakodó reklám sms-eket és a külföldre menetelkor kapott rengeteg sallangot is.
Google-zz rá, hogy Root Call Blocker Pro .apk, és a Filecrop oldalról le is tudod tölteni, vagy vásárold meg a Marketen, mert megéri, hasznos program. Rootolt teló kell hozzá!!! A hívó félnél foglaltat jelez híváskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!