Iphone 5s touch-idvel van tapasztalatod? Akkor segíts kérlek.
Figyelt kérdés
Szóval adott egy Iphone 5s amit öcsém vásárolt. szolgáltató által tiltott készülékről van szó, mivel előfizetéses volt de nem volt fizetve a részlet. Annyi volna a kérdésem ezzel kapcsolatban hogy alaplapcsere után működik még a touch-id? Én úgy tudom hogy csak az eredeti alaplappal megy az eredeti touch id, de hátha tud valami kis kaput hogy hátha működőképes lenne új alaplappal is. Előlre köszönöm a választ.2015. szept. 7. 01:55
2/8 A kérdező kommentje:
És ha esetleg egy rommá tört 5s-t vennék donornak amin működik az alaplap és a touch id, úgy megoldható lenne hogy működjön mind2 alkatrész átépítése után?
2015. szept. 7. 08:10
3/8 anonim válasza:
ha hozzáértően van megcsinálva, működnie kell.
4/8 anonim válasza:
Nem. Semmilyen alaplapcsere után nem fog működni. Ki lehet cserélni de nem fog menni. Nálam is hasonló volt. Örök ideig cserélhetik, de nem fog működni.
5/8 anonim válasza:
Inkább add vissza a tulajdonosának
6/8 anonim válasza:
nálam működik, bár hozzáteszem, hogy iPhone 6-ról van szó.
én úgy vettem, hogy külföldi függő lett kicserélve egy független alaplapra, és minden funkciója tökéletesen működik, így a touch id is.
7/8 A kérdező kommentje:
Kedves forma1es pilótának üzenném hogy olvasd el mégegyszer a kérdést és utána kezdj el okoskodni :)
2015. szept. 9. 06:41
8/8 anonim válasza:
Elolvastam. Utólagosan elnézést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!