Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy iPhone 4-et használ...

Vettem egy iPhone 4-et használtan. A telefonban most lett akkumulátor cserélve, abszolút hibátlan és minden oké vele. Ma 17%-on voltam, amikor egyszer csak kikapcsolt. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Amikor 17%-on voltam. kicsit játszottam meg zenét hallgattam, majd amikor újra elővettem, már ki volt kapcsolva. Felraktam töltőre, mert azt hittem lemerült és nem reagált semmit. Felraktam gépre, szintén semmi. Ezután lenyomva tartottam kb. 9 másodpercig a home gombot és a bekapcsoló gombot és bekapcsolt. Most töltöm és működik rendesen. Mi lehetett ez? Volt már valakivel ilyen? Ha igen, vagy valaki tud erről valamit, akkor kérlek segítsen! Köszönöm!

2015. aug. 30. 21:41
 1/2 anonim válasza:
Szia! Ennel az esetnel aza problema hogy amit akkut vettel az regi. Nekem ugyanaz a telefon mar megvan egy jo par eve hibatlan, csak neha 10%-lemerul, ez persze csak neha csinalja.Tehat te olyan akkut vettel vagy tetettel vele ami ulynak nez ki de regi! Soknak volt ez igy egyszeruen rossz aksit vettel:)
2015. aug. 31. 10:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 4S van, ujonnan vettem, oridzsi aksi van benne.

Sokszor csinal olyat, hogy 18%on van, elkezdem hasznalni es kikapcsol. Ha vissza akarom kapcsolni keri, hogy dugjam toltore. Toltore teszem es par masodperc mulva bekapcsol es 25%on van... a fene se erti. Mar megszoktam hogy minden nap toltom. Sot, ha sokat jatszok vagy csetelek akkor egy nap ketszer is. Egyszer este alvas elott meg egyszer del korul.

2015. szept. 1. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!