Iphone 6 vagy iPad mini 3?
Szeretnék venni vagy egy iphone 6-ot vax egy ipad mini 3-at
A lényeg az hogy ujjlenyomat olvasós legyen,és elfussanak a játékok rajta (mostani telefono msamsung galaxy s5 ezért szerintem ésszerűbb és olcsóbb az ipad mini 3) megéri megvenni?

ez egyszerű. telefon vagy táblagép kell inkább?
ha ott az s5 és nincs vele bajod akkor vegyél ipadet
Szerintem egyértelmű!Az s5 az nagyon jó. És még vízálló is. (Én így hallottam.) Én szerintem mini 3. Touch ID-es és ha husszú utakra mész pl. kocsival és ha felnőtt vagy akkor nem te vezetsz,tudz nézni rajta filmet,tovább is bírja. A játokokhoz ideális. Az ipad mini 3-at megéri. Ha pedig iphone-t akarsz az 5s is ugyan annyit tud. De szerintem ipad mini 3. Én is azt szeretnék névnapomra. Szerintem abból is elég a 16 gb,de ez attól függ mennyi minden alkalmazást meg ilyeneket teszel rá. De hogyha meg akarsz győződni róla menj el valami műszaki szaküzletzbe pl. a media marktba és hasonlítsd össze mindkettőt,hogy mejik a jobb neked. De ez attól függ,hogy tab kellk jobban vagy telefon.
Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!