Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 640 vélemények?

Lumia 640 vélemények?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről a telefonról

Androidról váltanék ilyenre. Meg lehet szokni?

Lehet rá rakni facebook, messenger, instagram stb. alkalmazást mint androidra ?

2015. aug. 28. 19:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%
De annyira hülye vagy. Irtad hogy ANNO . Erre most irod hogy NE VEGYEL OLYAT MERT HULYE VAGY HA MEGVESZED TE IDIOTA . A TEJVEJBEN NEM MONDJAK A WP-T. Akkor most használtad vagy regen? Dobts el te liba . Meghazudtolod sajat magadat te idiota. Igen felhaborodtam mert az az idiota okoskodik aki nem tudja mit beszel es mindenkinek hazudik..Gratulalok hasznaljad a szarodat..
2015. aug. 29. 15:33
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Tudtam én hogy szar életed van, nem tagadtad :D
2015. aug. 29. 15:51
 23/27 Verac ***** válasza:
100%

No offence, de fájdalmas volt végigolvasni a fenti sorokat... Mintha pár óvodás veszekedne arról hogy kinek az apukája a legerősebb... Kinek van jobb az új játéka... et cetera et cetera...

Nyugi emberek, ilyen apró-cseplő vita miatt nem kell egymás vérét kívánva a személyeskedés szintjéig eljutni... A telefonok elvileg használati tárgyak... Nem kell már-már vallási áhítattal kezelni egy op rendszert/gyártót/adott készüléket felruházni, és keresztes háborút indítani az arra rosszatmondó személy(ek) ellen... Pöppet gyerekes mentalitás mindkét fél részéről...

Písz... és mégegyszer: no offence...

@kérdező

Yep a lumia 640 egy kifejezetten jó telefon az áráért, majdnem nekem is ilyen telefonom lett, ám végül saját megszokás preferencia okán maradtam a jól megszokott droidnál, mivel a rendszer bizonyos dizájnbeli visszássága nem nagyon jött nd, valamint számomra voltak olyan (erősen kugli specifikus) alkalmazások, szolgáltatások melyektől nem tudtam elszakadni... Yep picikét túlzottan integrálodtam bele az androidba... Tudom... tudom... enyém rossz...

Magára a telefon visszatérve mint fentebb is írtam kifejezetten jó vétel elfogadható belsővel és külsővel, fluid használati sebességgel(ideig óráig volt szerencsém használni rokon jóvoltából). Erősen best buy kategória, valamint elsők között fogja megkapni a windoz10-et, melyben jelen lesz - ha értesüléseim nem csalnak, ha hibázok nyugodtan ki lehet javítani D: - rebesgetik az emulált android és ios(?) alkalmázások futtatások futtatásását, bár szvsz lesznek benne megkötések... Pl a bb10.3-nál is van hasonló lehetőség ám a speciális kugli apikat/szolgáltatásokat használó alkalmazások nem lehet használni rajta...

Összefoglalva egy kategoriajavan nagyon is jó telefonról beszélhetünk, remek képességekkel, igazából csak az kell mérlegelned, hogy megéri-e számodra az hogy bizonyos alkalmazásokhoz nem tudsz majd elérni...

2015. aug. 29. 17:48
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem lesz emulátoros Androidos / iOS-es alkalmazásfuttatás. A Prject Astroia / Islandwood lényege más: az Androidos és iOS-es appok forráskódját felhasználva írhatja meg a fejlesztő Windowsra alkalmazását, mely egyből univerzális lesz, és nem csak telefonon, hanem PC-n és tableten is futtatható lesz.
2015. aug. 29. 17:50
 25/27 Verac ***** válasza:
73%
Danke az infót D: Sajnos nem nagyon vagyok mélyen benne a csempés rendszerek világában és az azokat érintő hírekben... My bad...
2015. aug. 29. 18:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Mar ugy tudom hogy a legfrissebb Visual Studio is tartalmazza ezt a lehetoseget
2015. aug. 29. 18:44
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Én egy Samsung Galaxy S3-ról váltottam, az S3 tele volt játékkal, mé is halt tőle... Aztán vettem egy Nokia Lumia 735-t ugyanaz a belső a kamera kivételével mint a Lumia 640-ben... Egy 32gb-os sd kártyám van a telefonban, tele van játékokkal appokkal filmekkel és nem lett lassabb egy szempillantással sem a telefon, hihetetlen, hogy repeszt... Egyszer bírtam 4másodpercre lelassítani. Ment a zene, wifin letöltés, es közben full grafikán játszottam az Asphalt8 Arborne-val.. Az egyik verseny utan akadt meg 4secre de máskor nem volt meg lassulás sem. Remek készülék, nagyon szeretem, fel eva van meg.
2015. aug. 31. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!