De egyébként kedves kérdező: mielőtt megveszed, kérdezd meg az üzletben, hogy mi hogy van vele kapcsolatban. Ha meg háztól veszed, próbáld ki és látni fogod te is. :)
2015. aug. 28. 21:18
12/27 anonim válasza:
Első: F#@szt érdekel mit mondanak a tévébe. Kell az Éjjel nappal Budapest alkalmazás vagy mi a f##szom?? Esetleg a BaJátok közt app?? Mi bajod van a Windows phonnal? A f@sdroidot megy az a lényeg. Ki nem sz@rja le ha 20szor veszed ki az aksit meg rakod be egy nap... Vagy ha minden percen lefagy... Kérdező: A win Phone a legjobb ilyen kategóriában :) nincs ra vírus. Van rajta minden alkalmazás ami kell :) . Nincs annyi köpet sz@r mint az első f@sdridjan.. De hagyjuk is ha TÉJVÉ érdekli mint falusi módra... Mindenféleképpen vedd meg mert nagyon megéri. Jobb mint egy CSAMCSUNG ilyen kategóriában.. Kamera jó :) 5 vol eleg szep kepet ad stb. Best buy
2015. aug. 28. 21:42
13/27 anonim válasza:
erdekes, akiknek eddig itt ajanlottuk a wp-t mind elegedettek teljesen... csak az olyan gyokerek szidjak akiknek nincs meg az epp rettento "hasznos" alkalmazasuk raa, keptelenek felfogni agyilag h ez egy zart OS... vagy leragadtak anno a wp7nel es azota mondanak fut fat bokrot h milyen szr volt
2015. aug. 28. 23:02
14/27 anonim válasza:
Mondtam. Vegye meg és rájön. Először majd hű de szupi, szép új stb... Aztán majd kiderül, hogy mégse. Barátomnak még mindig az van. Neki jó, mert csak telefonál meg smsezik. De te is leírtad, hogy "mai"alkalmazások nincsenek hozzá. ÉS A KÉRDEZŐ KÉRDEZTE, HOGY LEHET-E AZOKAT RAKNI, MINT ANDROIDRA ÉS A VÁLASZ: NEM!!!
2015. aug. 29. 08:46
15/27 anonim válasza:
Még mindig nettó baromság, amiket írsz.
2015. aug. 29. 11:46
16/27 anonim válasza:
Az a bajod,hogy nincs seggposztolos app win phonon? Hány éves vagy? Mindegy is használd a fosdroidot az a lenyeg. Sose vettel a kezedbe win Phone t ha ilyeneket irsz... Semmit nem tudsz róluk . Fogadok az volt a bajod hogy nem tudtad használni fosdroid utan meg nem tudtal kezelni semmit buta liba .. Mind egy nézzed a téJvédet itt meg a baromságokat ne irogasd
2015. aug. 29. 11:59
17/27 anonim válasza:
Szerintem is egy nagyon jó telefonról van szó. Androidnál ilyen árkategóriában 100%, hogy jobb, sőt! néhány drágább készüléket is odaver. Az meg, hogy mit reklámoznak a tévében, s mit nem az teljesen szubjektív dolog szerintem. Mert bizonyára nem csak az IOS meg az Android létezik. Azok a legelterjedtebbek, ez egy tény el kell fogadni. És az sem igaz, hogy mert a tv-ben nem rakják oda a Windows Phone logót valamelyik apphoz, akkor teljesen kizárt, hogy lenne rá.
Szerintem a legszükségesebb appok megvannak rá, amiket írtál azok biztosan, twitter, viber, stb. is. Online is meg lehet nézni valahol a Windows Store-ban hogy mi van.
2015. aug. 29. 14:35
18/27 anonim válasza:
Te f...kalap.
Ha tudnál olvasni, láttad volna, hogy írzam, hogy először volt windowsos telefonom. És igen az a baj, hogy van olyan app ami nem szedhető le rá, ami androidra+iosra IGEN!
2015. aug. 29. 14:39
19/27 anonim válasza:
Nem tudod rázni a segged a kamera előtt és ezért szar? Nem hinném,hogy volt wp-s telefonod te fa#szkalap liba.. Soha nem használtál legfeljebb 1999 ben... Minden jó cucc van rajta te fa#szkalap... Nézzed a kutya téJvéjdet..
2015. aug. 29. 14:54
20/27 anonim válasza:
Annyira utálom az ilyen sz.. életű embereket, mint te. Azok kezdik rögtön kötekedéssel. Csak egy választ írtam, te rögtön felháborodtál rá, ahelyett, hogy normálisan írtad volna, hogy már nem így van. (Én írtam, hogy anno volt így.)Csak sajnálni tudlak, hogy ilyen életed van. Te szánalmas szerencsétlen... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!