Mit kéne csináljak a telefonnal?
Figyelt kérdés
Egy xperia d5503 (z1 compact) telefont rootoltam, és micro sd kártyáról nem engedte feltenni az androidot.Rámentem majdnem minden wipe-re,mire lejött a másik android (flashtool hoz) lemerült a telefon,azóta nem reagál semmire,nem veszi a töltést. Valami ötlet?2015. aug. 23. 20:49
1/3 Boda Gergő válasza:
Sehogy. Mivel az új ROM még nem települt, de a régi már törődött ezért a telefon driverei és BootLoaderje elveszett. Kuka.
Meggondolatlanul csináltad, flashelni csak 100% akkuval szabad.
2/3 A kérdező kommentje:
A telefon akkuja 86% on volt,sok ideig tartott amíg lejött a másik android. Raktam rá recovery-t,aminek rajta is kell lennie
2015. aug. 23. 23:02
3/3 A kérdező kommentje:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
advenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache ezekre mentem rá :)
2015. aug. 23. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!