Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a telefonom baja...

Mi lehet a telefonom baja mert 2 napja ezt csinálja, hogy feltöltöm megnézem rajta az időt és mire hazajövök valahonnan lemerül meg ha felteszem töltőre tűzforró talán új aksit kéne bele venni vagy a telefonnal van a baj?

Figyelt kérdés
Használtan vettem ebben az évben így nem akarnék új telót venni.
2013. júl. 30. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagy baklövést csináltál! Én soha nem vennék mobilt használtan, akármilyen keveset használt, lásd a saját példádat! Az új igaz, hogy többe kerül, de ártól függően minimum 1, de akár 2 év garancia is van rá.

Úgyhogy ha jó telót akarsz, kénytelen leszel venni újat! És az újat szó szerint értem, ne csak neked legyen új

2013. júl. 30. 15:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Akku gond lehet.
2013. júl. 30. 15:43
 3/3 A kérdező kommentje:
1. Kommentelőnek... nem ez a kérdés.. am meg már volt máskor is használt telefonom és képzeld miután megvettem 2 évet kibírt.. tovább is bírta volna,ha nem esett volna vízben ennyit meg erről..
2013. júl. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!