Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lenovo A319 mobiltelefonról...

Lenovo A319 mobiltelefonról véleményt?

Figyelt kérdés
Érdekelne ilyen árkategóriában mennyire jó ez a típusú készülék illetve vannak -e nagyobb hiányosságai. Átlagos használatra (csevegés,internet,közzöségi oldalak) kellene csak.

2015. aug. 18. 00:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Úristen meg ne vedd még egy ilyen szar fos undorító telefonom nem volt. Nemrég vettem egyet nem jó a bekapcsoló gomb,az akku fél nap alatt é

lemerül,a töltő kábel folyamatosan kicsúszik belőle még akkor is ha nem mozgatod a telefont,a telefon folyamatosan úgy befagy,hogy újra kell indítani,a kamera borzalmas Arról nem is beszélve,hogy fél óra amire megnyit egy alkalmazást. Szerintem vegyél Open dottot 25 ezerért az 4 magos és egyáltalán nem akadozik nekem is olyan volt régen és most is olyat fogok venni. (Amint meg lesz az open dott földhöz vágom és felgyújtom a lenovot mert gyűlölöm ezt a telefont)

2015. okt. 19. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!