Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Navon F550-ről tudnátok...

Navon F550-ről tudnátok véleményt mondani?

Figyelt kérdés
Megéri az árát?Mennyi a szabad felhasználhatóság Gb-ba?Videófelbontás jó?Másik,hogyha ebbe 2 sim kártya kell és nekem még régi telefonom van nyilván normál méretű sim kártyával,akkor ilyenkor mi van?Mert nem telenornál tudom megvenni,mivel ott nem árusítják,hanem Media Marktban...ott is tudnak hozzá adni sim kártyát?És az utolsó kérdésem,hogy viszi az Instagrammot,vibert,facebook,skype?:Dleginkább instagramm érdekelne.Nagyon szép telefon csak nem tudom megéri-e...
2015. júl. 24. 21:33
 1/1 anonim válasza:
Remelem nem vetted meg... Nekem mar 2x csereltek garanciaba fel ev alatt mert nem lehetett javitani. Kikapcsol magatol aztan nem lehet bekapcsolni.... A mostanit nincs egy honapja hogy atvettem es mar meghalt
2015. nov. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!