Valaki tud megbizhato online oldalt, ahonnan felelmek nelkul rendelhetnek telefont?
Figyelt kérdés
Leginkabb szemelyes tapasztalatok erdekelnenek, hogy egyaltalan van e olyan webshop ami tenyleg megbizhato. Nincs semmi kiskapu, a termek nem hibas, nem verik at a vasarlot stb.. Iphone vasarlasba szeretnek belevagni, es a neten olcsobb lenne, de megeri ez nekem? Olvastam,hogy nem tul nagy biztonsag, ha ilyesfele helyekrol rendelek telefont, mint pl: onemobilok.. Szivesen elfoganek nemi segitseget, most el vagyok bizonytalanodva.. Es ha nem netrol rendelnek, akkor melyik az az uzlet ami a legjobb ar/ertek aranyokkal bir?2015. aug. 10. 09:43
1/1 anonim válasza:
Ha csak annyi a cél hogy online rendeld akkor természetesen a Telekomnak, Telenornak, Vodafonnak is van online felülete de a Media Marktnak, Best Marktnak, mindegyiknek, itt általában ugye olcsóbb pár ezerrel..
De igazából két lehetőséged van vagy veszed drágábban kockázatmentesen, vagy veszed olcsóbban kockázattal.. Azt gondolom nem kell elmondani hogy ha valami olcsóbb akkor azt az árkülönbséget valahol megkeresik ők is.. Túl azon hogy mondjuk nincs bemutatóterem és személyzet amiért fizetni kell ez nem eredményez mondjuk fél árat vagy hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!