Melyiket éri meg inkább? SE w200i vagy Samsung E250? Illetve az E250-ben megy a zene, ha a csúszkáját összecsukom?
Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 07:19
1/10 anonim válasza:
Soha ne vegyél Samsungot! Gagyi műanyag, csak azoknak jó, akik szeretik gyakran váltogatni a telefont! Apunak olyan SE-je van, inkább azt vedd!
2/10 anonim válasza:
nekem samsung van, 2 éve semmi gond nincs vele.
3/10 anonim válasza:
Nekem is samsungom van már jó ideje és imádom. Szerintem a nokia mellett a legjobb teló! És igen megy a zene ha összecsukod
4/10 anonim válasza:
AZ E250-es samsung se rossz csak kevés a meója ezért célszerű bele egyet venni a sonyknála hátlap ami picit meglazul nekem 2-és féléve vanSE W200-asom
5/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem SGH-E250 van de 1 hibát találtam. Sztem ne vegyél nokiát remélem tudtam segíteni:)
6/10 anonim válasza:
Nekem volt w200i-m és az E250-t is ismerem. A SE-nak a Samsunggal szemben annyi hátránya van, hogy nincs benne bluetooth, amúgy nagyon jó kis telefon.
Én a Samsungot választanám, de csak a bluetooth miatt.
7/10 anonim válasza:
A Samsung E250 nagyon gagyi telefon, és kezelhetetlen (apumnak ilyen volt). Nem azt mondom, hogy az összes samsung rossz, mert a páromnak D600 van és évek óta jó, semmi baja. A Sony E-ből pedig ez a típus semmit sem tud!
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A bluetooth hiánya sajna itt is felmerült, úgyhogy Samsung J700 lett. Valakinek erről tapasztalat?
2008. szept. 6. 15:24
9/10 anonim válasza:
A Samsung J700 elviszi a W200i-t és az E250-et eggyütvénye. Szép strapabírő csak annyi hátránya van hgy nemigazán van rá program, játék, és nincs háttérben zene, de sokal job mint a másik 2.
10/10 anonim válasza:
Előző vok > és nekem is samsungom van imádom (GT-S5230)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!