Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valóban olyan jó telefon a...

Valóban olyan jó telefon a Microsoft Lumia 640 XL?

Figyelt kérdés

Ismerőseim közül többen furcsán fogadták, amikor beszéltem nekik arról, hogy egy ilyen telefont néztem ki, szó szerint megmondták, hogy a Lumiák sz****rt sem érnek, az meg, hogy ennyibe kerül ez a telefon, azt végképp nem értették mi kerülhet ebben ennyiben. Viszont itt gyakori kérdéseken több kérdés alatt olvastam válaszokban, hogy milyen nagyszerű telefon, best buy a maga kategóriájában. Így kettős kép alakult ki bennem a telefont illetően. Nem tudom eldönteni, hogy megérné-e megvenni...

Igazából azért gondoltam erre a készülékre, mert előbb utánaolvastam jellemzőinek, véleményeknek és írták, hogy több évig is megfelelő telefon lehet, nem megy olyan hamar tönkre, mint egy Androidos készülék. (Nem törésre, ázásra, karcolásra gondolok.)

Így megkérdezlek titeket, hogy ha teljesen objektíven álltok a dologhoz, megvennétek-e ezt a telefont, annyiért, amennyiért árulják? (Láttam már 59 990 Forintért és 64 990-ért is, nem az LTE változatáról van szó, dual sim-es)

2015. aug. 7. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
nem errol van szo kozel se de latom nem sikerul ertelmezni angol szovegeket
2015. aug. 9. 13:35
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Jól van. Ha majd a wp részesedése feljön min. 20%-ra akkor elgondolkodok, hogy megéri e váltani
2015. aug. 9. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
rendben, szia
2015. aug. 9. 19:43
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Őszintén megmondva én is inkább a Windows Phone mellett foglalok állást. Persze nem azt mondom, hogy az Android semmit sem ér, csak olcsóbb, alsó- és középkategóriás telefonokon nem nagyon válik be, ellentéteben a Windows-al. A felső kategóriás Androidos készülékek meg szerintem túl vannak árazva, nekem nem érne meg egy Samsung vagy Sony sem annyit felső kategóriából.

Telefonvásárlás előtt állok épp, két telefon között vaciláltam: a Lumia 640 és a 640 XL- közt. Végül a 640 LTE-t választottam. Bízok benne, hogy ez a telefon majd beválik, és várom már a Windows Phone 10 frissítést is már.

2015. aug. 9. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

(Magyarországon 12-13% körül van a részesedés, szóval nem kell sokáig várnod)

Windows 10 ősszel érkezik hivatalosan.

2015. aug. 9. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:
10%
Én nem a magyarországi 20%-ra várok hanem legalább egy európai szintre
2015. aug. 9. 23:10
 17/17 anonim válasza:

" Ha majd a wp részesedése feljön min. 20%-ra akkor elgondolkodok, hogy megéri e váltani" Ez aztán a birkamentalitás, csak menni a tömeggel! :)

No, a személyeskedést félretéve, nemrég vettem egy M Lumia 535-öt, előtte hasonló árkategóriás androidos készülékem volt. Ég és föld a különbség, sosem cserélném vissza! Nem akad, laggol, szaggat, nem kell újraindítgatni. Az utolsó csepp a pohárban az volt, mikor egy fontos hívást nem tudtam felvenni, mert lefagyott... Az Android akkor jó, ha veszel hozzá egy Sony Z3-t vagy Samsung S6-ost, de ha nem szándékozol egy havi fizetést telefonra elb*szni, csak nettó szenvedés. Egyelőre én nagyon elégedett vagyok a telefonnal és a WP-nal is!

2015. aug. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!