Dnorbesz kérdése:
Samsung Galaxy Grand Prime vagy Microsoft Lumia 640? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék venni egy telefont, de nem tudok dönteni. Samsung galaxy grand prime lenne az egyik, Microsoft lumia 640 a másik. Legalább 2 évig használnám. Picit tartok a WP-tól, eddig csak androidos telóm volt... segítsetek légyszi. Köszönöm.2015. aug. 3. 21:05
2/11 anonim válasza:
Samsungból csak csúcskategóriásat szabad venni (vagy azt se), és a Grand Prime nem az. Ebben az árkategóriában hosszútávra Lumia 640-nel tervezhetsz, és nem kell tartani a Windowstól, egyszerű mint a faék.
3/11 anonim válasza:
640!! a grand prime egy hulladek... ne felj a wptol, nem fogsz benne csalodni
4/11 anonim válasza:
Lumia viszonylag jó telefon, a hangszóró kivételével, de netezésre jobb az android.
5/11 anonim válasza:
Ha androidot akarsz akkor Motorola Moto E 2015
6/11 A kérdező kommentje:
Mi van a Lumia hangszórójával? Moto-t nem akarok venni, mert magyar nyelvű telefont akarok.
2015. aug. 4. 16:23
7/11 anonim válasza:
A moto magyar nyelvű ha olyat veszel
8/11 anonim válasza:
És van hivatalos magyar forgalmazó is?! ...
9/11 anonim válasza:
Nincs semmi baj a hangszórójával, na bumm hogy 50 ezerért nem kapsz egy sztereó JBL hangszórós telefont...
10/11 anonim válasza:
Szerintem Lumia 640. Nekem is nemrég óta van meg, előtte androidos voltam és sokkal kellemeseb a használata. Az üzemideje is jobb és lassan a Windows-t is megszokom. Előtte egy Galaxy Ace 3-am volt, ahhoz képest ez a telefon egy csoda. :) Bátran merem ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!