Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen mobilt javasoltok?

Milyen mobilt javasoltok?

Figyelt kérdés
Olyan okostelefont szeretnék venni, amiről jók a vélemények, tényleg olcsó, internet nélkül is azért elég jól használható, de van rajta wifi, és fényképet elég jó minőségben tud csinálni. Az előzőm Nokia volt, de nagyon hamar tönkrement, nemsokkal a garancia lejárta után, úgyhogy kicsit elveszítettem a bizalmamat, bár amit most használok, az is Nokia, de ez egy nagyon régi telefon (bár lényegesen stabilabb mint a szép új okosmobilom volt). Ja, és fontos lenne, hogy amikor telefonálok, azért halljam is amit mondanak, ez a mostani nagyon halk, hiába állítom max hangerőre. Kihangosítani meg azért nem akarom. :-)

2015. aug. 7. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ma már két év jónak számít egy okostelefonnál... (mármint a Nokia két év garanciát ad). Milyen árkategóriában gondolkodsz?
2015. aug. 7. 14:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Az új Lumiák közül bármelyiket tudom ajánlani (bár alapból már a 3. generációtól kezdve mindet), androidosból a Nexus vagy Motorola telefonokat tudom ajánlani, ezek a legmegbízhatóbb androidos készülékek. Vagy ha van pénzed, és megteheted, akkor érdemes az iPhone-t is meggondolni. (minimum egy 5S-t)
2015. aug. 7. 14:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát olyan nagyon maximum 40 000-et tudok rá költeni, de az már tényleg nagyon a teteje. :-)
2015. aug. 8. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!