Milyen dualsimes mobilt javasoltok? (Bővebben lent)
Nem vagyok valami üzletember, lényegében nálam egy telefonnán az a lényeg hogy jól szólljon (fülhallgatóval vagy a nélkül), bírja a strapát és lehessen vele telefonálni és lehetőleg ne legyen túl drága... Operációs rendszerrel úgy vagyok hogy eddig Androidos voltam, meg is vagyok vele elégedve, viszont szerintem Windows 8-hoz is hozzá tudnék szokni egy kis idő után. Apám elég telefonmániás, nagyon rá akar beszélni az Acer Liquid Z5-re. Nekem úgy nincs is nagyon semmi bajom vele, a gond az hogy nem nagyon értek hozzá szóval csak utánakérdezgettem meg itt-ott utánanéztem és hát nem sok jót hallok róla, elég elmaradottnak mondják, állítóllag a képfelbontása és a processzora nem nagy szám és az árához képest nem is túl jó.
Nagyjából ennyi lenne, segítséget előre is megköszönném, esetleg még nagy előny ha jó a fényképezője.
Utánanéztem a Lumia-nak, őszintén szólva nem igazán nyűgözött le, szerintem a 2 elég hasonló gép, árakban sincs nagy különbség, viszont állítólag a Lumia zenelejátszás terén az átlagot sem üti meg, ami nálam az egyik fő prioritás. Állítólag a kamerája se nagy szám szóval a Liquid Z5-el szemben részemről csak a Gorilla Glass jelent komolyabb előnyt a Lumiánál. Igazából a 2-ben nem látok nagy különbséget az operációs rendszert leszámítva, azzal meg egyikkel sincs gondom.
Mindenesetre köszi a tanácsot, gondolkodom még rajta, további javaslatokat is várok, előre is köszi értük :)
Lenovo s820-am van. egy nagy kalap... semmi sem működik bent rendesen. voltak gondjaim a kamerával, az ébresztőórával (el sem tudom mondani, hogy hányszor nem csörgött), a beállítási funkciókkal. Volt, hogy beállítottam valamit, és másnap már újból nem működött. pl. ilyen volt a képernyőzár - mármint hogy hány mp múlva sötétedjen el. én mindig átállítottam 1 percre, de mindig visszavált 15mp-re. nem sorolom...
írtam egy levelet a helynek, ahol vettem. Ők küldtek pár linket, hogy hol frissítsük a szoftverét. hát az egész kínaiul volt. Szó szerint értsd. Bogoztuk a jeleket, hogy melyik lehet az, ami nekünk kell. Számtalan videót megnéztünk a neten. Valamit sikerült összehozni, de én őszintén szólva nem ajánlom. A kezembe akadt most egy Samsung Galaxy S3. Valahogy úgy érzem, hogy fényévekkel előbbre van, mint a Lenovo. Nekem nagyon teszik. Tudom, hogy csak egy kártyás, de szívesen vennék egy hasonlót 2 kártyásban. Valahogy ehhez képest a Lenovo totál fapados.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!