Iphone vetel ebayrol?
Figyelt kérdés
Szeretnek iphone 5s t venni ebayrol:) valaki segitene hogy mukodik ez? Vagy egyaltalan erdemes igy vasarolni?2015. aug. 7. 09:24
2/5 anonim válasza:
igen én nekem még soha nem volt problémám pedig már vettem tvt is.
3/5 anonim válasza:
szerintem telefont ne. könnyen lehet,hogy valami hamisítványt kapsz,esetleg kínai menüst vagy olyat amibe nem lehet jó a magyar simed.
5/5 anonim válasza:
Nagyon jól meg kell nézni, hogy kitől veszed. Pont olyan, mint a vatera. Vannak ott is megbízható eladók ahogy a vaterán is. De ha féláron kínálják, mint mások, akkor az gyanús hagyd a fenébe. De ha van 4000 eladása és 98%-os elégedettsége, akkor nyugodtan megveheted, mert nem fog átverni.
Viszont a vámot még rászámolhatod, mert valószínűleg megvámolják az úgy kb +30% az árra számolva. Belevéve a szállítási díjat is és vannak egyéb fix díjak pl a vámkezelés díja. Az össz, kb +30%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!