Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi történhetett a telefonommal...

Mi történhetett a telefonommal? (Nem ejtettem le)

Figyelt kérdés
Tnap este gondolt egyet és elmentek rajt a színek(pontosabban a piros)aztán kivettem az akksit,bekapcsoltam akkor már tükröződött a kijelző,vízszintesen is meg függőlegesen is egyszerre,megin akksi ki,vissza,akkor meg már fel is csúszott a kijelző!Végül eltűnt a kijező,ami nagy nehezen visszajött halványan!Most nagyjából jó,de ha szétcsúsztatva kapcsolom be,akkor már alapból rosszul indul!Megfogják csinálni garanciába?40.000ft-os telóról van szó:S
2010. márc. 8. 07:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk garanciális szervíz, nem lehet biztosra kijelenteni, jobb ha elmondod a szervízben amit itt leírtál és majd megnézik a készüléket és eldöntik, hogy szerintük garanciális hiba vagy nem.
2010. márc. 8. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:
"szétcsúsztatva kapcsolom be" hát eggyértelmű, hogy szalagkábelhibás!! Milyen márkájú a teló??
2010. márc. 8. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem annyi a szalagkábelnak. Mert ha jól értem slider telefon.
2010. márc. 8. 17:02
 4/4 A kérdező kommentje:

SE w595,de be is vittem,azt mondák szoftverhibás,mert aztán ha "jó kedve" volt rendesen bekapcsolt,csak használatközbe kergült meg...a lényeg h megcsinálják!:)

Köszi mkinek a választ!

2010. márc. 8. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!