Akinek van a mobiltelefonján internet, az konkrétan ugyanazt tudja rajta csinálni (pl. keresés, videózás, e-mailezés, közösségi oldalon írogatás stb. ), mintha lenne egy internetkapcsolattal rendelkező laptopja?
Figyelt kérdés
Nekem jópár éve nincs mobilom, és azon nem volt internet, szóval én nem tudom!2015. aug. 3. 13:28
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor jól sejtettem...
2015. aug. 3. 13:51
3/3 anonim válasza:
Mindent megnyit, elindít stb. - ilyen tekintetben ugyanolyan, de persze mégsem, amennyiben a kezelőfelület kényelmét nézzük. Bármiféle szövegbevitel sokkal hosszasabb, mint laptopon gépelni (már persze annak, aki a klaviatúrán rendesen 10 ujjal gépel), meg nyilván a képélmény sem ugyanaz, mint egy monitor esetében. A könnyű hordozás miatt, meg hogy tényleg, buszon ülve is lehet válaszolni e-mailekre mégis hasznos szerintem az internet a telón, de azért szerintem csak pluszba érdemes a gép mellé netképes telefont venni, helyette semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!