Miért van az hogy konkrétan jobb az Internet Explorer mint a Google Chrome? Az IE gyönyörűen viszi a Full HD-s 60Fps es videókat a youtube on, míg a Google chromeban úgy dobálja a frameket mint állat. Többi lent
Figyelt kérdés
Nagyon fel vagyok húzva, mert nincs egy gyenge gépem és azért ez nem normális hogy laggol mint a k**va anyja a youtube a chromeon.. Windows 8.1 et használok és 64 bites Chrome ot. Az jutott eszembe hogy talán azért csinálja ezt, mert Ati vidikártyám van (Sapphire HD7790). Ez lehetséges?
Előre is köszönöm!
2015. febr. 20. 21:24
1/5 Emberek válasza:
Nekem 8.1 32bites rendszer C2Q Q6600 + 4 GB RAM (ne szólj le, nem eredeti, azért nem 64 bites. még) + HD7770 Chrome-al álomszépen viszi a fullHD-t, és a QuadHD-t is
2/5 anonim válasza:
"mert Ati vidikártyám van " na az hozzáértés.. lehet tele van szemetelve a chrome-od lehet csak simán flash-t használ html5 helyett vagy fordítva..
3/5 A kérdező kommentje:
Értek én hozzá, csak már megszoktam hogy többször szívok meg ilyen dolgokat ezzel a kártyával mint az azelőtt levő nvidiammal. Köszönöm a válaszokat. A Chrome tuti nincs teleszemetelve, mert direkt kiűrítettem nem rég a gyorsítótárat meg töröltem a sütiket + kikapcsoltam a hardveres gyorsítást mert valahol azt olvastam hogy az segít ilyen problémára, de semmi. Szerintem a 64 bites chrome lesz a hunyó mert akik ugyanilyen problémára panaszkodtak mind 64 bites chromeot használtak. Holnap megnézem 32 bites verzióval, hátha. Na szóval köszönöm a válaszokat ismét!
2015. febr. 21. 00:51
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
Akkor a cpu az oka.
De Chrome t amugy is tönkre vágták szerintem
4gb ramból 9gb ! ot használ és 250% os cpu hasznalatal megy...
5/5 anonim válasza:
kontár nem hogy örülnél neki hogy 250%-os teljesítményt képes kihozni a gépekből :D hány ilyen programot ismersz még?:D egyébként a 64 bit chrome csak humbug rosszabb mint az eredeti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!