Samsung galaxy s6 32gb vagy iphone 6 64g gb?
Csak annyit fűznék hozzá, hogy árulom a 4-es (!) iphone-omat, rengeteg samsung s4 csereajánlatot kapok.. Tehát az emberek elcserélnék a négymagos 1giga ramos 2012-es samsungjukat egy két évvel régebbi, 2010-es sima egymagos 512mega ramos iphone-ra...
Talán a telefont huzamosabb ideje használók véleményére érdemesebb adni, mint azokéra, akik zéró tapasztalattal, a telefonok adatlapjáról tájékozódnak egy-egy modellről.
Egészen addig utáltam az iphone körüli hype-ot, amíg véletlenül ingyen hozzá nem jutottam egyhez..
Én úgy kapom a telefonokat tesztelésre, hogy van egy GSM-es cimborám, aki elintézi őket nekem.
Amiket írtam a Samsungokról az első oldalon, nem a gondolataimból pattintottam ki. Nem jó az androidos felületük, ennyi a bajuk. És igen, emiatt akad - csak épp akinek Samsungja van, vagy ki van mosva az agya, vagy még nem látott normális androidos telefont, ezért nem látja az apró röccenéseket, amik egy ilyen árú telefonnál tiltólistán kéne legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!