Samsung galaxy s6 32gb vagy iphone 6 64g gb?
Igazábol az a kérdés, hogy te mire szeretnéd használni a készüléket.
Ez az összehasonlítás hasznos lehet:
Menőzésre Aple
Az összes többire Samsung!
Neked szerintem ez is elég lenn (bár ennek a zenelejátszója gyárilag szarul van beállítva és nem javítható)
De az összes többire kíváló és sokkal olcsóbb is
Nekem sokféle telefonom volt már, leírom a tapasztalataim.
iPhone - jelenleg van 5S-em és egy 6, volt 3GS-em és 4S-em is. Nagyon jó telefonok, mert mindig pontosan ugyanúgy működnek, nem fagynak le gyakran, nincsen sok idegesítő hibájuk, magyarul hatékonyak. Cserébe kevesebbet tudnak, és sokkal zártabbak, mint Androidos társaik.
Samsung - Éppen 2 héttel ezelőtt kaptam teszthasználatra egy fekete S6-ot. Csalódtam. Akad, fagy, vannak hibái - ez egy Samsung sztereotípia, de én már sok Samsungot használtam, mind csúcskészülék, és mindegyikre igaz volt. Egyáltalán nem ajánlom, ennyi pénzért elvárható lenne, hogy a telefon röccenésmentesen, hibátlanul működjön. Nem teszi.
Felvázolok neked egy harmadik opciót, ami szerintem az iPhone mellett még meggondolandó: HTC One M9. Volt már számtalan HTC-m, tesztelésre és saját telefonnak is, és mindegyikkel tökéletesen elégedett voltam, ez az egyetlen olyan Androidos márka, amelynek a telefonjai az iPhone hatékonyságával működnek, de többet tudnak. Nézd meg azt a telefont, szerintem ma az a legjobb alternatíva az Androidos telefonok terén. Az egyetlen dolog, amit a Samsung kicsit jobban tud, az a kamera, de semelyikben nem fogsz csalódni ezen a téren manapság.
5310-volt a legkirályabb
Azt meg tapasztalatból írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!