H Bene kérdése:
Milyen okostelefont érdemes venni 2015 - ben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
milyen okostelefont vegyek?
Kb 60-70 ezrem van rá!
leginkább netezésre fényképezésre és zenét halgatni használnám
Milyet érdemes venni? ( márka , típus )
2015. júl. 30. 13:05
11/22 anonim válasza:
Látom nem olvastál még eleget te szerencsétlenség, Nokia fan hát... :D
12/22 anonim válasza:
19:09 jézusom elejénte minden telefon gyors meg minden de tudtad hogy léteznek vírusok is? Szerinted mitől lassul be egy telefon mert nem 100.000 Ft felett vásároltál?
15/22 anonim válasza:
12. a Nexus 5 hol lassul be neked 1 év után?
16/22 anonim válasza:
15. nem tudom amit 12.-nek írtam abból hogy olvastad ki a Nexust meg az az 1 évet mert fogalmam sincs. Pedig már kb 20-szor át olvastam és köze sincs hozzá amit te írtál szóval nem tudom hogy csináltad. De gyakorolnod kéne egy kis szövegértést mert nem ártana.
17/22 anonim válasza:
16. Neked meg talán tudnod kéne hogy mit írsz,
" jézusom elejénte minden telefon gyors " Az 1 évet azért írtam mert ha 1 éve megvan a telefon akkor nem számít újnak
" Szerinted mitől lassul be egy telefon mert nem 100.000 Ft felett vásároltál?"
A Nexus 5 2 év után se lassul be és 100.000 alatt van,és közel se csak a vírusoktól lassul be,ha csak a vírusoktól lassulna be akkor a sok idiótának aki 2 hónap alatt összeszedi őket már akkor belassulna teljesen
18/22 anonim válasza:
Na jó ez olyan mint a Linux és a windows külömbsége. A windows be lassul de a linux az nem mert az soha nem kap vírust. Szóval az operációs rendszertől függ hogy mennyi vírust szed össze. Ezzel a példával remélem most már meg érted.
19/22 anonim válasza:
18. meg mi az hogy vírust szed össze?én eddig egyszer sem kaptam be vírust....
20/22 anonim válasza:
Kit érdekel hogy te nem kaptál vírust? Az a baj végig nem erről van szó. Mi lenne ha egyszer nem térnél el a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!