H Bene kérdése:
Milyen okostelefont érdemes venni 2015 - ben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
milyen okostelefont vegyek?
Kb 60-70 ezrem van rá!
leginkább netezésre fényképezésre és zenét halgatni használnám
Milyet érdemes venni? ( márka , típus )
2015. júl. 30. 13:05
2/22 anonim válasza:
Szerintem csak a fényképezőt vedd figyelembe mivel ha zenét hallgatsz azt úgyis csak fűlhallgatóval teszed. Még a netezésnél sem sokat számít mert attól függ mekkora netre fizettél elő. Szerintem legyen normális képernyője és jól meg bírd fogni nehogy elejsd és egy normális fényképező elől hátul hogy tudj selfiezni. És vegyél hozzá egy jó fűlhallgatót.
3/22 anonim válasza:
ja persze, mellé vegyen egy rakás fost, de fényképezni jól tudjon vele persze, nem baj ha mellette fagy, akad és hasonló finomságok
4/22 anonim válasza:
mellesleg ha ennyire kedvetek van lepontozni, mondjatok jobban ti szerencsétlen hozzá nem értő balfszok :D
6/22 anonim válasza:
ramnemetnemlel
Ajánlj Samsungot,akkor mindenki fel fog pontozni,az a swag yolo márka
7/22 anonim válasza:
Ha Androidos kell, akkor LG G2, de ha Windows Phone, akkor Lumia 640 XL.
10/22 anonim válasza:
Ramnemetnemlel Nokia fan nem kell vele Foglalkozni. Én a G2-t ajánlom neked, vagy valamelyik motorolát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!