Melyik okostelefont éri meg most megvennem?
Kb két hete elromlott a telefonom. 4 éves volt már szegény. Régóta gondolkozom rajta, hogy vegyek új készüléket, ám most vált igazán aktuálissá. Soha nem volt még okostelefonom, viszont a könnyen kezelhetőség nem kritérium nálam. A korosztályomból mindenkinek az van, tudom én is, hogy hogyan kell használni. Eddig kínos volt társaságba mennem úgy, hogy csak nekem nem volt. Olyat szeretnék venni, ami bírja két évnél tovább, és ne legyen valami olcsó, márkátlan. Ez csak azért fontos, mert a nagyobb cégek termékeiben talán jobban bízom. Ha pedig eladásra kerülne, a nevenincseket nem sokan vennék.
Az iPhoneról sokat hallottam már, mindenki, aki birtokol olyat, csak dícséri, viszont nekem, őszintén szólva, nagyon drága. Szívesen kipróbálnám én is, akár használtat. Mit gondoltok? Érdemes bármilyen Apple-ben gondolkoznom, vagy másféle megoldást válasszak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!