Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okostelefont éri meg...

Melyik okostelefont éri meg most megvennem?

Figyelt kérdés

Kb két hete elromlott a telefonom. 4 éves volt már szegény. Régóta gondolkozom rajta, hogy vegyek új készüléket, ám most vált igazán aktuálissá. Soha nem volt még okostelefonom, viszont a könnyen kezelhetőség nem kritérium nálam. A korosztályomból mindenkinek az van, tudom én is, hogy hogyan kell használni. Eddig kínos volt társaságba mennem úgy, hogy csak nekem nem volt. Olyat szeretnék venni, ami bírja két évnél tovább, és ne legyen valami olcsó, márkátlan. Ez csak azért fontos, mert a nagyobb cégek termékeiben talán jobban bízom. Ha pedig eladásra kerülne, a nevenincseket nem sokan vennék.

Az iPhoneról sokat hallottam már, mindenki, aki birtokol olyat, csak dícséri, viszont nekem, őszintén szólva, nagyon drága. Szívesen kipróbálnám én is, akár használtat. Mit gondoltok? Érdemes bármilyen Apple-ben gondolkoznom, vagy másféle megoldást válasszak?

2015. júl. 30. 12:22
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Veszel egy androidos telefont fél év vagy talán 1 év után cserélheted is le mert befagy meg minden baja van de ebbe senki nem gondol bele csak hogy olcsó és ha úgy nézed hosszútávra veszel iphone 5s-t már 95 körül lehet kapni az nem csak 1-2 évig bírja lesz az 3-4 is ez idő alatt fogsz venni vagy 3-4 androidos telefont is és ott van hogy az már még drágább
2015. aug. 6. 13:15
 22/24 anonim ***** válasza:
21. Te hallottál már a Nexusokról meg a Motorolákról?Mert úgy látom, hogy nem, nézz utánuk.
2015. aug. 6. 16:18
 23/24 anonim válasza:
attól függetlenül ugyan úgy android van rajtuk és újra kell rakni félévente mert belassul igen hallotam már róluk nem mondam hogy szarok de a rendszer rajta akkor is az
2015. aug. 11. 16:33
 24/24 anonim ***** válasza:
23. Hogy lehet jó a telefon ha a rendszer szar rajta?nem az minősíti a telefont?Azt se tudod hogy mit beszélsz,és látom csak hallottál róluk és nem fogtad a kezedbe mert 2 év után is tökéletesen működnek
2015. aug. 11. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!