Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okostelefont éri meg...

Melyik okostelefont éri meg most megvennem?

Figyelt kérdés

Kb két hete elromlott a telefonom. 4 éves volt már szegény. Régóta gondolkozom rajta, hogy vegyek új készüléket, ám most vált igazán aktuálissá. Soha nem volt még okostelefonom, viszont a könnyen kezelhetőség nem kritérium nálam. A korosztályomból mindenkinek az van, tudom én is, hogy hogyan kell használni. Eddig kínos volt társaságba mennem úgy, hogy csak nekem nem volt. Olyat szeretnék venni, ami bírja két évnél tovább, és ne legyen valami olcsó, márkátlan. Ez csak azért fontos, mert a nagyobb cégek termékeiben talán jobban bízom. Ha pedig eladásra kerülne, a nevenincseket nem sokan vennék.

Az iPhoneról sokat hallottam már, mindenki, aki birtokol olyat, csak dícséri, viszont nekem, őszintén szólva, nagyon drága. Szívesen kipróbálnám én is, akár használtat. Mit gondoltok? Érdemes bármilyen Apple-ben gondolkoznom, vagy másféle megoldást válasszak?

2015. júl. 30. 12:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes Apple terméket venni. Az LG G4 Stylus a legjobb iPhone-t is alázza minden szempontból.
2015. júl. 30. 12:31
 2/24 amcsih ***** válasza:
42%
Iphone-nál számomra nincs jobb,csak ajánlani tudom
2015. júl. 30. 12:32
 3/24 anonim válasza:
72%
Nekem huawei ascend p7-em van. Én szeretem. Semmi probléma nincs vele.
2015. júl. 30. 12:37
 4/24 anonim ***** válasza:
Sony Xperia Z3 compact. Mindazt tudja amit kell egy mai csúcskategóriás telefonnak. Nem a legújabb, de szerintem jó, megbízható telefon.
2015. júl. 30. 12:39
 5/24 A kérdező kommentje:

Valóban jónak tűnik az LG G4. De valahogy nem szimpatikus annyira. És ez sem olcsóbb.

Köszi amúgy!

2015. júl. 30. 12:39
 6/24 A kérdező kommentje:
A sonyról csak annyit, hogy nekem is tetszik, bér vacillálok. A p7 sem rossz.
2015. júl. 30. 12:40
 7/24 anonim ***** válasza:

Ha ki szeretnéd próbálni, és hosszútávra tervezel vele akkor mindenképpen iPhone 5S-t vegyél minimum. A nagyobb cégek termékeivel kapcsolatban annyit, hogy a tudatlan fogyasztókat remekül meg lehet győzni pont ezzel... mert "nagyobb cég", csak ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy minőségi és jó is. A samsung telefonok 95%-a például a kalap szrt nem ér a többihez képest. Na de az LG telefonok közül is csak a csúcskészülékek, amiket érdemes megvenni. Sony-ból is csak a Z szériára lehet azt mondani hogy jól sikerült, viszont véleményem szerint Z3c vagy Z3 alatt azt sem érdemes már venni.

Összességében, bár nem tudom mennyit szánsz rá, android oprendszerű telefonok közül a Nexus telefonokat ajánlom, Nexus 5 vagy Nexus 6. Vagy inkább a hamarosan megjelenő Nexus 5 2015-öt.

Windows Phone oprendszerű telefonokkal nem foghatsz mellé egyik árkategóriában sem. Rettentő gyors, stabil, megbízható. Ajánlom a 640-et esetleg 640XL-t 735-öt,830-at vagy esetleg ha van rá pénzed akkor a 930-at.

Viszont ha iPhone-t szeretnél akkor 5S alá semmiképp se menj vásárláskor.

2015. júl. 30. 12:46
 8/24 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy S6 / S6 Edge, LG G4, Sony Xperia Z3+.. most jelenleg ezek a legjobbak.

Félév múlva máár:

Note 5

S6+

Xperia Z5(ha már megjelenik)

Nexus 5 (2015)

Meg még egy "Huawei-Nexus"

2015. júl. 30. 12:49
 9/24 anonim válasza:
15%
Vegyél egy Samsung Galaxy S4-et. Jobb, mint az ájfon 5 és olcsóbb, mint az S6... bőven elég, nem kell a legdrágább mindenféleképpen..
2015. júl. 30. 13:04
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt írja a kérdező hogy nincs pénze drága telefonra és minden 2. ember elkezdi ajánlgatni neki a csúcskategóriásokat :D
2015. júl. 30. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!