Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem fel egy elofizus telot...

Vettem fel egy elofizus telot ami nem fizettem gyarihiba miatt. Szerviz elott a segitsegetemet kerem.4 honapi szamlarol beszelek. Erdemes lenne ha egyaltalan lehet?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdes hogy hogyan oldhatnam meg h ne tiltsak le. Van-e ra lehetoseg ???
2015. júl. 29. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Bevándorló vagy? Érthetetlen mit akarsz kérdezni
2015. júl. 29. 16:56
 2/12 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Az lenne a kerdes hogy hogyan oldhatnam meg h ne tiltsak le."

Fizesd be az elmaradásodat...

"nem fizettem gyarihiba miatt. "

Biztos vagyok benne, hogy nem volt olyan a szerződésedben, hogy "gyári hiba esetén felfüggeszthető a fizetés".

2015. júl. 29. 18:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a bevandorlos tema mar a csapbol is folyik. Te fogyatekos osember legalabb ertelmezd a kerdest es valaszplj normalisan.ahogy latom nem jott ossze a leoltas. ;)
2015. júl. 30. 15:58
 4/12 Neuhauser László ***** válasza:

gyári hiba miatt nem fizettted?

Hát gratulálok!

Gyári hoba esetén szépen vissza kellett volna battyognod az üzletbe és kicseréltetni azt a nyavajás készüléket

Most az önbíráskodásod és a hülyeséged miatt jó kis tanulópénz lesz a kamatokkal és kötbérrel megemelt be nem fizetett számla

100k alatt ne is gondolkodjál

2015. júl. 31. 18:40
 5/12 Neuhauser László ***** válasza:
Vagy ha még nem késp, kérjél részletfizetést, bár ilyenkor ie le fogják tiltani a kimenő forgalmadat (hívás, internet stb) amíg a teljes elmaradás nem lesz rendezve de legalább nem szüntetik meg a szerződést - ez utóbbi fájna sokba ahogy az előző válaszomban írtam
2015. júl. 31. 18:41
 6/12 Saavedro ***** válasza:

" Te fogyatekos osember legalabb ertelmezd a kerdest es valaszplj normalisan."

Ahhoz normálisan megfogalmazott kérdést kellene feltenni némi helyesírással megspékelve.

A készülék gyári meghibásodásának mi köze a szolgáltatóval kötött szerződésedhez?

"Az lenne a kerdes hogy hogyan oldhatnam meg h ne tiltsak le. Van-e ra lehetoseg ???"

Ahogy írták, befizeted a négyhónapi elmaradásodat.

2015. aug. 1. 13:15
 7/12 Neuhauser László ***** válasza:

" Te fogyatekos osember legalabb ertelmezd a kerdest es valaszplj normalisan."

Ahhoz normálisan megfogalmazott kérdést kellene feltenni némi helyesírással megspékelve.

A készülék gyári meghibásodásának mi köze a szolgáltatóval kötött szerződésedhez?

-- Talán annyi, hogy a hiba miatt nem az a megoldás, hogy nem fizetem a telefont (amit mellesleg gondolom részletre vett ki) hanem az, hogy bemegyek szépen a szolgáltatóhoz, és kicseréltetem, ennyi

Leírtuk, hogy mit csinált rosszul és mit kellene tennie illetve milyen lehetőségei vannak.

Jöhet a lepontozás ezerrel, köszönöm előre is :)

2015. aug. 1. 13:39
 8/12 Saavedro ***** válasza:

"Talán annyi, hogy a hiba miatt nem az a megoldás, hogy nem fizetem a telefont (amit mellesleg gondolom részletre vett ki) hanem az, hogy bemegyek szépen a szolgáltatóhoz, és kicseréltetem, ennyi "

Ezt miért nekem írod? Pont erre próbáltam én is rávilágítani.

2015. aug. 1. 15:38
 9/12 Neuhauser László ***** válasza:
Észre vettem utána és bocsi, nem láttam a kérdező kommentjét __
2015. aug. 1. 20:26
 10/12 A kérdező kommentje:
Fuuu de sok okos ember. ;) a szolgáltatóval felvettem már a kapcsolatot és be is adtam szervízbe mivel külsérelmi nyom nincs rajta és önhibámon kívűl volt. Vissza küldték egy hónap után ugyan úgy. Akkor mi a f*nak fizessem?? Találtam egy maszek szervízet akik megcsinálnák jó áron. Jah és a helyesírást illetően. Szerintem a komment küldésekor görcsörve írtatok,h ne hibázzatok. Xd
2015. aug. 2. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!