Jelenleg melyik a legmagasabb presztízsű telefon?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk szerintetek egy igen jól menő vállalkozóhoz mi illik?2015. júl. 26. 11:45
3/17 anonim válasza:
Építőipari vállalkozóknál láttam már Iphone-t, Samsungot, Lumiát, Xperiát, de sima olcsó nyomógombost, meg közép kategóriás telefont is, manapság nincs igazán presztízs értéke egy telefonnak. Többet számít egy jó öltöny, óra, egyénre szabott ruha, egy jó autó.
4/17 A kérdező kommentje:
3: Én is ezt látom egyébként, egyetértek veled.
2015. júl. 26. 12:54
5/17 anonim válasza:
de azért az összképet kicsit rontja, ha kiszáll egy X6-ból, fsza öltönyben, drága órával... és egy szakadt nyomógombos nokiát húz elő :D
6/17 A kérdező kommentje:
5: Tudod hány ilyen van? Van egy ismerősünk, nemrég vette meg a legújabb Audi A6 Allroad-ot és egy 4-5 éves középkategóriás gombos nokiája van.
2015. júl. 26. 13:34
7/17 anonim válasza:
tudom hogy hány ilyen van, de akkor is rontja az összképet.. :D
9/17 A kérdező kommentje:
7: Tudod mi az érdekes? Hogy nem rontja az összképet.
Bár ez az illető nem öltönyben jár, mindig inkább lazább cuccokban, lehet hogy ezért.
2015. júl. 26. 14:21
10/17 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy egy ütött kopott, szakadt telefont kap elő, vagy olyat, ami külsőre jól néz ki. Láttam én már törött, szakadt iphone-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!